The CW újoncok (2) – Melrose Place

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 18:06-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Darren Swimmer (Smallville) és Todd Slavkin (Smallville), a Pilot-ot Davis Guggenheim (Deadwood) rendezi.

Szereplők: Ashlee Simpson-Wentz (7th Heaven), Colin Egglesfield (All My Children), Jessica Lucas (90210, Life As We Know It), Katie Cassidy (Supernatural, Harper’s Island), Michael Rady (Swingtown, Greek), Shaun Sipos (Shark, Complette Savages), Stephanie Jacobsen (The Sarah Connor Chronicles)

Stúdiók: CBS Television Studios

Történet: A klasszikus ’90-es évekbeli tini sorozat remakeje modern és persze szexi verzióban. Ezzel szerintem mindent el is mondtam!

Berendelve: 13 részre, ősszel érkezik a 90210 mögé a kedd esti 21:00-ás slotba.

Ellenfelek: NCIS: Los Angeles (CBS), The Biggest Loser (NBC), Dancing With the Stars Results Show (ABC), So You Think You Can Dance (Fox).

Kanyecc mondja: Nagyon várós lesz. Az egyik legvártabb újonc a következő idényben, amilyen volt a 90210 az előzőben. Kíváncsi leszek, mire fogja vinni vele a The CW. Mennyi évadot fog megélni, mert igen, én már hosszú távban gondolkodom vele. Abszolút befutó. Nincs mit ragozni rajta.

tess mondja: A CW tuti alkalmazza a siker receptétjét, vagyis szemtelenül szexi és fiatalos lesz, meg persze csillogó. Az egykori Smallville producerek meg remélhetőleg korrekt kis alapanyagot szállítanak majd. Nincs mese, tuti 100% a túlélési esélye. Egyébként érzésem szerint a CW most erre a sorozatára verte el a legtöbb pénzt, szóval a durva kampány már most borítékolva.

FERCSA mondja: Ez egy akkora kúlt sorozat, amely meghatározó volt fiatalabb koromban, úgyhogy nem érdemes esélyt latolgatni. Emlékszem mindig vártam a vasárnap esti adásokat az HBO-n. Kíváncsi leszek hány szereplőt tudnak visszarángatni.. ami már biztos ,hogy Amanda elsőre nem vállalta, de talán később :P Nagyon bírnám ,ha Katie Cassidy-re ráhúznának egy Amanda stílusú személyiséget, a csaj már így is a szívem csúcske..


free web stats