The CW újoncok (3) – Vampire Diaries

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 18:43-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Julie Plec (Kyle XY) és Kevin Williamson (Hidden Palms, Dawson’s Creek), Bob Levy (Gossip Girl), Leslie Morgenstein (Gossip Girl), a Pilot-ot Marcos Siega (Cold Case, Dexter)

Szereplők: Candice Accola, Ian Somerhalder (Lost, Smallville), Katerina Graham, Kayla Ewell, Michael Trevino (Cane, The Richies), Nina Dobrev (Degrassi: The Next Generation), Paul Wesley (Everwood, Army Wives), Sara Canning, Steven R. McQueen (Everwood), Zach Roerig (As The World Turns, Friday Night Lights)

Stúdiók: Alloy Entertainment, Warner Bros. Television

Történet: A történet L.J. Smith azonos című könyvén alapszik, amiben egy testvérpár a 17 éves Elena és 15 éves öccse épp próbálják megemészteni szüleik elvesztését, aki egy autóbaleset áldozatai lettek. Az iskola közeleg és mivel Elena igen népszerű volt a suliban még nagyobb teher elé néz. Ekkor bukkan fel a színen Stefan, akiről kiderül, hogy már évszázadok óta békés vámpír. Nem úgy mint a testvére, aki egy tipikusan agresszív és vérszomjas vámpír. Kettejük harcát mutatja be a sorozat, ami Elena és barátai lelkéért folyik…

Berendelve: 13 részre rendelték be és stílusosan a Supernatural-lal egy napon kapott helyet, vagyis csütörtök este a 21:00-ás sávban.

Kanyecc mondja: Vámpírsorozatokból soha sem elég. Ha sikerül hoznia a True Blood színvonalát, akkor lesz esélye a tovább élésre. Vannak ígéretes nevek, azonban meg kell jegyeznem valami: Nem vagyok nagy rajongója az ilyen témáknak. Annak idején még a Moonlight-ra se neveztem be, mert mind ugyanarról szól. A véréhségről. 20% esélyt adok neki.

tess mondja: Igen csak érdekes párviadal lesz még ebből, hisz a Melrose Place tuti befutó, szóval vagy a The Beautiful Life vagy a Vampire Diaries lesz a másik szerencsés. Kevin Williamson ugye félisten a műfajban és az a pár Gossip Girl-ös producer sem kutya. Ian Somerhalder meg ismét rosszfiú lesz, szóval még szép, hogy várós. Az alapkoncepció szintén érdekes, bár az is igaz, hogy mostanság a vámpíros téma nem fekszik a nézőknek. Részemről 60% a túlélési esélye, de itt most nem a teljes évadról beszélünk már, azt ugyanis tuti mind a 3 tini-dráma megkapja. Itt már a szezon végi kaszáról van szó. Misha Barton vs Kevin Williamson, na akkor melyiket szeressük?

FERCSA mondja: A Twilight óta kicsit felkapott ez a vámpír téma, főleg a tízenéves csajok körében. Én rendkívül optimista vagyok a sorozattal kapcsolatban. A stáb szintén impozáns Kevin Williamsonnal az élen; úgye emlékeztek még? Scream(Sikoly) trilógia? ami hamarosan Quadrology lesz, mellette említésre méltó még a Dawson’s Creek és a Hidden Palms is úgyhogy szinte minden adott, részemről mivel eddig nem adtam 66 felett igy 60%.


free web stats