HUN Dvd Premier – Október 31.

 
Beküldte: tess 2006 October 31, 21:03-kor a(z) DVD témába.

dvd_okt_31_hun.jpg
Nem tudom mi ütött hirtelen a magyar dvd kiadókba, de végre egy normálisat publikáltak a hétre! Nincs sok premier a sorozatok közt, de ami van legalább színvonalas.
Legelőször is megemlíteném, hogy végre sokak örömére nálunk is kapható a Justice League teljes 1. évada dvd-n. A USA premier ugye nem is volt olyan régen, szóval csoda történt. A sorozat 4 lemezen jön 26 résszel és némi extrával. Az extra nem valami sok, de higgyétek el elég színvonalas. Persze a minőségnek most is ára van, ami olyan 7000 forintot kóstál, szóval elég rendesen a zsebünkbe kell nyúlni.

A 2. sorozat premier a héten a Sírhant művek 5. és egyben utolsó évadának a megjelenése. A sorozat 5 lemezen jön ki némi extrával, de még mindig többel mint a Lost vagy a DH. Szóval itt is áll a minőség elve, a többit meg gondolom sejtitek. Akinek nem lenne világos az olyan 8 körül gondolkodjon.

A végére pedig talán a legpiacképesebb sorozat a Helyszínelők 1. évadja maradt. A kiadók is sejtik, hogy erre a sorozatra nagy lesz az érdeklődés, szóval elég rendesen hülyének is néznek minket. A sorozat 1. évadjának a fele, azaz 12 rész jelenik most csak meg 3 lemezen 6000 forintért. Tehát a teljes évad 12 vastag ezres lesz, majd és gondolom már azt is kitaláltátok, hogy egy deka extra sincs. Szóval totál átb*szás az egész!


free web stats