NBC Upfront – 2009/10

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 24, 1:48-kor a(z) 2009/10 sorozatai témába.

Zárjuk le végre a 2009/10-es Upfrontot, ami valójában csütörtök este már megtörtént. Kedden – az ABC-vel egy időben – az NBC pontot tett a mondat végére, azaz megtartotta a „záró ceremóniát”. Infront bejegyzésünkben már elárultuk, melyek lesznek azok a sorozatok, amelyek jönnek és mennek. Velük nem is foglalkoznánk, inkább csak a mondat végi ponttal.

Sok újdonsággal nem szolgálhatok, mert mindent megírtunk hírmorzsákba, inkább csak összeszednénk ezeket. Mint tudhatjuk, a Chuck és a Law & Order megkapta a bizalmat a csatornáról, ami annyit jelent, hogy érkezik az újabb évad belőlük. Előbbiből majdcsak midseason-ben, mivel a helyén ősszel a Heroes fog menni. A Medium ellenben kaszát kapott, hiába volt a nap fénypontja körükben. (Ne tessék megijedni, a CBS-en folytatódik tovább a sztori, a Ghost Whisperer mögött.) Szintén törölték a My name is Earl-t. (Volt arról hír, hogy talán megveszi a TBS, de eddig semmi pozitív visszajelzés nem érkezett.)

Kb. ennyi volt az, ami elmaradt kedden. Mindjárt jövünk a menetrendjével. A végső mérce tehát: 4 drámát, 2 szitkomot és 3 reality-t rendelt be, nem beszélve az egyke The Jay Leno Show-ról, ami majd minden hétköznap este érkezik.


free web stats