Jön a Canterbury’s Law a RTL Klub-ra

 
Beküldte: tess 2009 May 27, 10:11-kor a(z) Magyar hírek témába.

Még az Upfronts-os postok írása közben szóba jött párszor a Canterbury’s Law címe, amiről az egész gurun csupán csak egy 2007-es Upfronts adatlap van. Szégyelljük is magunkat elég rendesen, holott én anno még láttam a Pilot részt is.

Mint a címéből is kiderült egy jogi drámával van dolgunk, ami a 2007/08-as mid-seasonben debütált a FOX műsorán. Nem ismerős, nem is csodálom. A dráma potom 6 részt élt meg és utána egyből jött a kasza, pedig a készítők közt nem egy nagy név található. A creator Dave Erickson (Sons of Anarchy), míg a producerek Denis Leary (Rescue Me), Jim Serpico (Rescue Me) és Walon Green (Law & Order) voltak. A főszerepben pedig az ER veterán Julianna Marguiles, aki az ominózus kórházsorozatban 135 (!) részt húzott le, amivel a 15. az örökranglistán.

Szóval a stáb impozáns volt, de mégsem alakult minden a tervek szerint. A Pilot-ot még relatíve jól fogatták a kritikusok, az EW és a Tv Guide 80%-ra, míg a Time és a Hollywood Reporter 70%-ra értékelte. Azonban az évad már kapta az áldást elég rendesen és nem lett sehol sem több mint egy átlag közepes. Ezt a nézetet vallották a nézők is, így a premier 7,6 milliós nyitánya a fináléra már csak 4,6 milliós volt. 3 milliós csökkenés 5 rész alatt, azért ez több mint durva.

Szóval a sorozat egy fél mid-season alatt eltűnt a süllyesztőben és azóta semmi. Erre most kaptuk a fülest, hogy a TV2 RTL Klub volt olyan bátor, hogy lenyomja nekünk a nyári uborkában Május 30-tól. Igen, a jogi drámánk szombat délutáni matiné lett 14:55-ös kezdéssel, de legalább a címre nem lehet panaszunk, hisz a Canterbury esetek még nekem is bejön. Pilot kritika meg hamarosan érkezik.


free web stats