Nyáron folytatódik a Better off Ted

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 29, 23:42-kor a(z) Hírek témába.

Szebb hírrel nem is nyithatnám az éjszakai Guru műszakot. Az ABC úgy döntött, hogy nem váratja meg a rajongókat őszig és már nyáron hozza a Better off Ted első évadjának második felét. Ez annyit jelent, hogy megkapta a teljes évadjára szóló berendelését, amit annak idején berendelését követően is megkapott, csak éppen a gazdasági válság miatt a 13 epizódos évadberendelését visszavették hétre.

Ennek fényében, a május 5-én levetített Get Happy címre hallgató rész nem az évadfinálé. Én örülök neki, mert tényleg jó sorozat. Mindketten tűrhetőnek értékeltük a pilot epizódját. (Tess kritikája, jómagam véleménye róla.) Amúgy a BoT olyant is tud, amit sok szitkom megirigyelhetne tőle… Meg tudta magát kedveltetni tessel.

Na és mikor érkezik a folytatás? Június 23-án, kedden jön az 1×08-as rész 21:00-ára, azaz eltávolították a szerdái timeslotjából és inkább adtak neki egy erősebb felvezetést a The Superstars személyében, bár meggyűlhet a baja az America’s Got Talent negyedik évadjával, ami szintén ekkor mutatkozik be.


free web stats