Esti előzetes 2.: Ruby & the Rockits

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 30, 21:02-kor a(z) videó témába.

Nyár. Uborkaszezon. ­Csapó 2. Folytassuk a listát ismételten az ABC Family-vel. Előző bejegyzésünkben nézhettetek meg két előzetest a Make It or Break It-ből, ami június 22-én érkezik, míg tegnap a 10 Things I Hates About You-ból hármat-négyet. Most egy újabbat mutatnánk.

A Ruby & the Rockits engem személy szerint jobban fog érdekelni, ugyanis szitkom, azonbelül is egy többkamerásról van szó. Középpontjában egy olyan tini lány, akinek tehetséges hangja van, de az elmúlt években szüneteltette az éneklést mindaddig, míg haverjai és testvére újra fel nem borzolta a „kedélyeket”, azaz érdeklődni kezdett a téma iránt. Készítők között helyet foglal: Ed Yeager, mint creater; Ted Wass, mint rendező; Marsh McCall és Shaun Cassidy, mint exkluzív-producer. Szereplők között: Alexa Vega, Austin Butler, David Cassidy, Katie Amanda Keane, Kurt Doss és Patrick Cassidy.

10 epizód zsebben. Kíváncsi leszek mire fogja vinnie. (Azért érdekes, hogy újra kezdenek előjönni az éneklős koncepciók. Gondoljunk csak a Fox-os Glee-re.) Premierje július 21-én lesz a 20:30-as timeslotban.free web stats