Esti előzetes 3.: HawthoRNe

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 0:12-kor a(z) videó témába.

A TNT egy érdekes csatorna. Nehéz a kábelcsatornák dolga, hiszen kevesebb pénzzel kell gazdálkodniuk, viszont ez a színvonal rovására nem mehet. Idei újoncai között ott van a Leverage, ami tűrhető, nézhető és jön a Viasat3-ra. Ha kínálatát jobban megnézzük, akkor minden 3-4. sorozata nézhető európai viszonylatban is.

Na csak ezzel a kis körítéssel arra szerettem volna kilyukadni, hogy a HawthoRNe szerintem benne lesz ebben az intervallumban. Premierjére viszont várnunk kell egy kicsit, ugyanis majdcsak június 16-án mutatkozik be a 21 órás timeslotban. Történetéről volt szó, de most újra letisztáznánk: Egy kórházas drámát hoz el a csatorna, amelynek középpontjában az ápolónők lesznek. Nem hiába tűnik fel a plakátján is fel ilyen ruciban az egyik főszereplő.

Zsebben 10 epizód, a jól megszokott felállásban. A pilot epizódot Mikael Salomon fogja rendezni, aki a közel jövőben a The Andromeda Strain és a The Company minisorozatban segédkezett. John Masius volna a készítő, aki pedig a Dead Like Me-ban tett oda. A stábot erősíti még Jamie Tarses és Jada Pinkett Smith. Szereplők között: Christina Moore (90210), David Julian Hirsh, Hannah Hodson, Jada Pinkett Smith, Michael Vartan (Alias) és Suleka Mathew (Men in Trees).

Sokat várok tőle, mert ahogy a Glee megpróbál új piaci rést befedni éneklős koncepciójával, amivel azért próbálkoztak – Rita Rocks – már kábel szinten és még fognak ­is, úgy a HawthoRNe teret adhat az ápolónős kórházas sorozatoknak, hiszen a következő idényben országosra érkezik egy ilyen a Mercy személyében. Hivatalos plakátját itt nézhetitek vissza. A tovább előtt csekkolhatjátok előzetesét, míg mögött egy sneak peeket.
free web stats