Emlékeztető: House S3-maraton

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 12:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 12:00-tól az AXN műsorán: Doktor House (House) 3×01-12.
Holnap. 09:00-tól az AXN műsorán: Doktor House
(House) 3×13-24.

Tudom mit néztetek tavaly májusban! ­Egy évvel ezelőtt majálisra időzítettük az Doktor House első évadjának maratonját, ami olyan nagy népszerűségnek örvendett, hogy nézettségi rekordot döntött vele a csatorna. A folytatásba se álltak le jó szokásukkal, hiszen kedvenc dokink második évadja mellett sok más olyan sorozatot is letudhattatok egy hétvége alatt, amire máskor és más csatornánál nem lett volna lehetőségeteket. (Gondoljunk csak a rengeteg Star Trek: TNG és Enterprise darálásra. Na ugye!)

Pár héttel ezelőtt belekezdett a sorozat negyedik évadjába. (Kedd esténként nézhető és teszem hozzá, hogy a sorozat legjobb, legerőteljesebb etapja.) Ennek örömére újabb maratonra invitál benneteket, melyet pünkösd vasárnap és hétfőn tartunk meg, azaz holnap és holnapután.

Ma tripla Csillagkapuval garantálja a felvezetést, majd déltől egészen éjfélig nem szabadulunk meg House doktortól. Hogy a várakozást ne nehezítsük meg és a Lost rajongói is a megszokott időben kapják meg a napi betevőjüket, ezért holnap a folytatás már reggel 9-kor érkezik.

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást. Készüljünk rá együtt a maratonra, főleg hogy garantált a munkaszüneti nap mindenki számára.


free web stats