Bulizz együtt Matthew Fox-szal

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 31, 13:47-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az AXN szórakoztató, akció- és kalandcsatorna meghívására 2009. június 14-én Budapestre érkezik Matthew Fox, a LOST – Eltűntek sztárja, aki a sorozatban Jack-et, az orvost alakítja. A világszerte népszerű sorozat főhőse először jön hazánkba. A látogatáshoz kapcsolódva a tévécsatorna a mai nappal meghirdeti azt a június 1-jén induló játékát, mellyel egyedülálló lehetőséget ad nézőinek, hogy személyesen is találkozhassanak a színésszel.

Június 1-től 7-ig, azaz hétfőtől vasárnapig a játékosoknak három, a LOST – Eltűntek sorozatával kapcsolatos kérdést kell megválaszolniuk az AXN weboldalán – www.axn.hu. A kérdésekre helyesen válaszolók közül a sorsolással kiválasztott szerencsés játékos – a partnerével együtt – részt vehet azon a VIP partin, melyet az AXN, 2009. június 14-én szervez Matthew Fox tiszteletére. Itt alkalmuk lesz személyesen is találkozni a színésszel.

„Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy Matthew Fox elfogadta budapesti meghívásunkat.” – mondta Eddie Nelson, a SPT Central Europe ügyvezető igazgatója. „Az AXN nagy örömmel kényezteti hűséges nézőit kedvenc sorozataikkal kapcsolatos, egyedülálló, megismételhetetlen élményekkel. Matthew Fox jelenléte pedig épp ilyen, rendkívüli esemény lehet néhány szerencsés rajongó számára.”

Matthew Fox meghívása A.J. Buckley, a CSI:NY – New York helyszínelők laborzsenijének tavalyi látogatása után újabb mérföldkőnek számít a csatorna életében. Az AXN az indulása óta eltelt öt év alatt Közép-Európa legkedveltebb szórakoztató csatornájává, és a régió egyik legsikeresebb adójává vált. A csatorna egyik küldetésének tekinti, hogy a közép-európai régióban, így hazánkban is elsőként mutassa be a legsikeresebb amerikai sorozatokat, így a LOST- Eltűntek, a CSI:NY- New York-i helyszínelők és a Gyilkos elmék évfolyamait is. A jelenleg ötödik évfolyamában járó, többszörösen díjazott LOST – Eltűntek epizódjai térségünkben elsőként mindig az AXN műsorán kerültek képernyőre: jelenleg az új részek minden hétfőn 21:00 órakor láthatóak, a sorozat záró évfolyamát, a hatodik évadot pedig 2010-ben sugározza a csatorna.

Az AXN tévécsatornának Magyarországon 2 millió, Közép-Európában pedig több mint 13 millió előfizetője van, és a kalandra, izgalomra vágyó 18–34 éves fiatal felnőtt korosztály egyik kedvenc adója. A legütősebb sorozatokon kívül az AXN a Sony Pictures és más filmstúdiók legsikeresebb filmjeit is bemutatja. A Sony Pictures Television három másik csatornája, az AXN SCI-FI, AXN CRIME és az ANIMAX is jelen van a régióban.

Külön köszönet az esemény szponzorainak, a Le Meridien Budapest hotelnek és a VAM Design Centernek.

(forrás: teljes egésszében az AXN oldalról származik.)


free web stats