Délutáni előzetes 1.: The Philanthropist

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 1, 16:19-kor a(z) Promo,videó témába.

Folytatnánk nyári sorozatajánlókat. Délutáni hírmorzsáinkba már belinkeltem a TVGuide szerinti nézős uborkaszezonos koncepciókat, amik között találhatunk pár olyant, amit a büdös életbe se fogunk nézni, de attól még ti nézhetitek. Az NBC még nem mutatta meg az összes 2008/09-es újoncát, ugyanis a The Philantropist majdcsak június 24-én mutatkozik be a nagyközönség előtt. Város lesz? Mindjárt kiderül, de előtte három promo kép.

Nekem az első kérdésem a következő volt: Az ott Neve Campbell a Sikoly mozifilmsorozatból? – Bizony hogy az, amúgy tavalyelőtt feltűnt három rész erejére a Mediumban, míg 2000 előtt a Party of Five egyik főszereplője volt, csak a sorozat törlését követően, inkább a mozis részlegen folytatta pályafutását.

A pilot epizódot Peter Horton fogja rendezni Tom Fontanaval. Készítők között ott van még: Barry Levinson, Charlie Corwin, Gareth Neame és Teri Weinberg; míg a szereplők között: James Albrecht, James Purefoy (Rome, Diamonds), Jesse L. Martin (Law & Order), Krista Allen (The Starter Wife), Lindy Booth (October Road) és Michael Kenneth Williams (The Wire, The Kill Point).

Premierje június 24-én lesz. Szerdára kapott időpontot a késő esti sávba, 22:00-tól. Nyolc epizód eddig zsebben. Mi már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy Neve Campbell majdnem 10 éves sorozatmentes élete, mennyire fog kihatni a sorozatra. Lássuk hát az egy perces ajánlóját.free web stats