Uborkaszezon: Jön a Chuck és A szökés 4. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 1, 20:35-kor a(z) Magyar hírek témába.

Viasat3 megvolt, folytatásban következzen az RTL Klub.

Június 2-án, azaz holnap érkezik 17:25-re A harc törvénye (Martial Law) második évadja, míg 19:00-tól dupla részekkel jön a 112 – Életmentők (112 – Sie retten Dein Leben) német tévésorozat. Ez lesz várható hétköznapokra. (Gondolom, a Cobra 11 sikere miatt hoznak utóbbiból dupla részt, nemhogy inkább nyomatnák újra a Pasikat.)

Június 7-én 12:55-től jön A dadus (The Nanny) ötödik évadja. (Ez az a sorozat, ami elé akkor se ülnék le, ha keményen megfizetnék.)

Következő hét fogja hozni az újdonságokat. Június 8-án jön A szökés negyedik és egyben záró évadja, ami Amerikában az idei évadban volt látható. Arról még nincs információnk, hogy a kétórás tévéfilmet is le fogják-e adni a zárást követően, viszont reménykedünk benne. Esetleges őszi szünetre lehet számítani, hiszen se a Grace Klinika, se a Vészhelyzet nem tért vissza.

Június 9-én A mentalista mögé érkezik a Chuck, azaz a Chuck. Ha nem rémlene, akkor egy 2007/08-as NBC-s újoncról van szó, ami mindkettőnknek tetszett, szóval jó befektetés volt a részükről.


free web stats