Párbaj: Új vetélkező a Tv2 kezében

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 20, 15:51-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

WTF?! A TV2 újabb vetélkedővel próbálkozik be az őszfolyamán. (Muszáj is lesz, mivel elég sok a kasza területén jár vagy már meg is volt vetélkedőjük. Gondoljunk csak az Áll az alkura, az Okosabb vagy, mint egy 5.-es?-re, a Cápákra, stb.)

Májusban nem foglalkoztunk vele, mivel csak fellebbent egy pletyka, hogy Vágó István a TV2-höz igazolt. Ennek persze, se eleje, se vége még mindig, viszont egy valami biztos: A Duel producerei elsőként az RTL Klubot környékezték meg, de aztán a Tv2-n fogjuk viszontlátni az ősztől. A műsor két évadot élet meg Amerikában, összesen 16 epizóddal. A versenyzőknek a tudásukat kell összemérniük a történelem, a tudomány és a popkultúra területén. A főnyeremény se kevés, ugyan 25 millió forintról beszélünk. (Azt persze nem tudom, mennyire megszerezhető.)

Szóval a műsorvezető kiléte még titok. Lehet, hogy Vágó lesz, lehet hogy valaki más. Ellenben, azt tudjuk, hogy már elkezdte a castingolást a csatorna. Ha valaki ott van a topon ezeken a területeken, akkor jelentkezzen. Íme az első előzetese.free web stats