Leighton Meester háziasan amatőr

 
Beküldte: tess 2009 June 20, 16:28-kor a(z) 18+ témába.

Hát hiába, még a legnagyobbakat is utoléri a végzet, ez van! Kissé bulváros a hír ez igaz, de mégsem elhanyagolható tény, hogy a Gossip Girl egyik üdvöskéje Leighton Meester nem éppen szakmai okokból került az újságok címoldalára. A hölgyemény házi sex videója valahogy kikerült a netre a többi, meg mint ismeretes már történelem.

Az igazat megvallva nem ítélem el Meester-t, mivel minden normális ember szexszel, de ez mondjuk igazán rosszkor jött. A karrier meredeken ívelt felfelé és ebbe nem biztos, hogy belefér egy eféle botrány. Szó se róla, ezért nem fogják kirúgni a GG stábjából, de érzésem szerint sok promos meghívást sem fog kapni. Aztán kitudja, hisz maga a sorozat is megbotránkoztató egyeseknek, így meg legalább világos, hogy Meester nem vizet prédikál.

Por külföldi fórumon már lehet olyat is olvasni, hogy ez afféle reklámfogás akarna lenni, mint anno Pamela Anderson esetében, de ezzel nem értek egyet. Ellenben a nép értékeli a gesztust és egyből rá is vette magát a torrent oldalak pornó szekciójára. Próbálkozni lehet a letöltéssel, de tessék vigyázni, mert rengeteg a fake videó.


free web stats