Mental – 1.03 – Book of Judges

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 28, 23:43-kor a(z) Mental témába.

Tess szerint három epizód elég ahhoz, hogy leszűrd egy sorozatról: érdemes-e benevezni a folytatásra vagy inkább tegyük félre a távol jövőre. (Ez alatt értsd a kaszáját!) Az elmúlt két epizód nagyon leültette a szintet. Elfáradt volna már az elején? Én mindenbizonnyal, mert a 40 perces részt másfél óra alatt néztem végig, ami egészségesen sokszor tele volt kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Mental - 1x03 - Book of Judges

Megint kaptunk egy „ki a frászt érdekli bajt”, amiből House doktor biztosan többet hozott volna ki, viszont a mi Jackünk leszerepelt. Adva volt egy páciens, akibe belecsapott a villám feleségével együtt. A férj túlélte, az asszony meghalt. Előbbi azonban a saját maga börtönébe zárkózott be, mármint a fejében, ahol kedves felesége még mindig – relatíve – él.

Mit ki tudott volna hozni belőle a Fox, de mégsem. Nem említettem még, hogy az a bizonyos páciens David Carradine volt, aki sajnos már nincs az élők sorában. Utolsó szerepeinek egyike. A legjobban azt sajnálom, hogy ilyen pocsékot láthattunk a részéről. Ő legalábbis kihozott minden tőle telhetőt, de a sztorit – úgy ahogy van – összegyűrve a kukába kellett volna dobniuk, mert a kung-fu híresség sokkal jobbat érdemelt volna.

Azt hinné az ember, hogy több szarság már nincs is. Háháá, dehogynem! Megindult a konfliktus a kórházban, ami megint csak szítja az indulatokat. Carl-nak nem jön be Jack-nek a lazasága, ezért ki akarja fúrni, mint Nora-t, viszont egy kicsit nagyobb hal lenne az már neki. „Megkéri” Arturo, hogy kémkedjen a doki után, mert rontja a kórház hírnevét. Az érdekesség, magában az összegyűjtött infókban rejlik: főhősünk drogozott és Becky a testvére volna. (Szó sincs barátnőről.) Mi lesz ebből? Tényleg azt érzem, hogy megy át csöpögősbe az egész?! Ugye Private Practice.

Egyelőre még nem döntöttem el, hogy leülők-e folytatás elé. Eszek egyet és majd utána eldől. House-klón? Hu, de vicces. Mindenről szó van, csak arról nem. Mármint most eltűnt a terepszemle, megmaradt az idegesítő Mental-logosdi minimum 5-ször egy rész alatt. Komolyan kell ez nekem? A pilot után harmat gyenge folytatás. Megint kevesebbet fog kapni, míg össze nem szedi magát. És ne effektezzenek már. Ami nem megy, nem kell erőltetni!!!

Premier: 2009/06/09
Írta: Daniel Levine
Rendezte: Guy Ferland
Nézettség: 4.70 millió (#8), A18-49: 1.5 (#8)
This entry has a rating of 1

free web stats