Én ezt nem értem!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 29, 17:29-kor a(z) Magyar hírek témába.

Két twit érkezne kora hajnalról, amin teljes mértékben ledöbbentem, elgondolkoztatott.

1 – Az RTL Klub március 29-én műsorára tette a My Boys első évadját. A sorozat ugyebár a TBS-en megy. Kapott egy remek vasárnap délutáni – 16:15-ös – időpontot, amit általában az F1-gyel vezettek fel. Pár hete írtunk arról, hogy szombatra került. Kicsit meglepődtünk, de ha heti rendszerességgel megkapjuk az adagot belőle, ám legyen.

Hát hajnalban, valami furcsaságnak lettem szemtanúja, ugyanis ezen a héten nem kapunk új epizódot, viszont jövő héten duplat kapunk belőle. Július 11-én 15:25-kor jön az 1×07, míg 12-én 16:05-kor az 1×08. Ezzel csak az a probléma, hogy aki nem megy biztosra, azaz kétszer is megnézi, hogy tényleg lesz-e aznap kedvence, akkor könnyedén befürödhet vele. Mi most szóltunk, részenként még se írunk emlékeztetőt, viszont twitter-en fogunk, ha változás állna be.

2 – Szintén az RTL Klubhoz kötődik. Július 12-étől, vasárnap éjjelente – 00:30-tól – újra látható lesz a Maffiózók hatodik évadja. Nem országos premier, mert már leadásra került még 2008. január 8-ától. (Premierje ekkor volt.) Csak éppen az nem fér a fejembe, hogy ez a remek sorozat, miért nem kap egy kicsit koraibb időpontot. Tudok jobbat is! Helyezzék újra műsorukra az elejétől valamelyik hétköznap este 22 órás timeslotjába, de ne hajnali egyre, főleg vasárnapra, amikor hétfő a munkaé.


free web stats