Mental – 1.04 – Manic at the Disco

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 29, 18:13-kor a(z) Mental témába.

Tegnap tess rám írt, látván a Mental kritikáimat és a következőt kérdezte: „Miért kínzód magad?” – Nem egyszer már előfordult, hogy olyan sorozatot csekkoltam huzamosabb ideig, amit a jó nép oszt, nem néz vagy az előzetes alapján cancelelt. Én megadom a lehetőséget, had bizonyítsanak, aztán ha befuccsol, minden kötél szakad, akkor tiszta lelkiismerettel mondhatom ki a végszót, azaz a a kaszát. (Még nem tartok itt. Kemény vagyok. Bírom. De már fáradok.)

Van egy jó hírem. Az előző epizódnak a beteges sztoriját nem tudták überelni. David Carradine nyilvános szenvedése még most is bennem van. Helyette kaptunk egy videójáték-függő kiscsókát, aki kreált magának egy sajátot, mivel apuciék elvették tőle az igazit. Mondhatom nagyon érdektelen, az elfogadható szintet se ütötte meg nálam.

Kezdeném a sok negatívummal. Mental-logo még mindig a legnagyobb örültség, amit belerakhattak. Közbe rádöbbentem, hogy a Prison Break hozta be ezt egy kis izgalomfokozásként, de itt semmit se ér. (Még annyit se!) Aztán a másik legnagyobb probléma: a már emlegetett páciens betegségeknek a virtualizálása. Mármint, hogy megmutatják éppen mi jár a betegnek a fejében, jelenesettben egy olyan pálya, ami tele van szar grafikájú szörnyekkel. Headshot!

A karakterek szálán sincs semmi javulás. Jack még mindig keresi a testvérét, akiről egyre több minden derül ki. Tudjuk, hogy betegségben szenved és hajléktalan fajta. (Legalábbis ruházata alapján nekem ez esett le.) A legkellemesebb csalódást Nora lánya okozta. Komolyan, miatta érdemes volt leülni el. Aysnley-t alakító Kay Panabaker tök jó karaktert kapott. Vicces, titokzatos. Reméljük a folytatásból se felejtik ki. Carl szokásához hűen kapcsolatait ápolgatta. Veronica pasizása nem esett szóba, viszont Chloe megkapta a magáét

Összességében egy kicsit erősebbnek éreztem, mint az előző rész. Az tényleg a mélypont volt. Bízok benne, hogy a folytatás jobb lesz, bár mások mást mondanak. Természetesen még egy rész erejére maradok, aztán elteszem kis szünetre, mert annyira nem nagy szám.

Premier: 2009/06/16
Írta: Deborah Joy LeVine
Rendezte: Jesus Salvador Trevino
Nézettség: 4.62 millió (#5); A18-49: 1.5 (#6)
This entry has a rating of 1.5

free web stats