Elkészült Leighton Meester videóklipje

 
Beküldte: Kanyecc 2009 June 30, 13:59-kor a(z) Hírek,videó témába.

Leighton Meester körül eléggé sok a hír. Kezdenénk ott, hogy májusban írtunk arról, hogy a színésznő a hangját kezdte el köszörülgetni és nem azért, mert a készítők megkövetelték a Gossip Girl kapcsán, hanem mert jónak vélte a hangját.

Aztán érkezett júniusban az a bizonyos sex tape, amit máig se találtam meg. (Ha netán valakinek meg lenne, akkor küldjön linket, mert szerintem sokan mások is megcsekkolnák.) Remekül szivárogtatták ki, akinek a keze ebben benne volt, hiszen először csak egy összevágott képet, majd pár napra rá többet mutattak, abból a bizonyos home videóból. Aztán meghalt Jackson és Farrah egy napon és már hírértéke se volt a Leighton mit csinált.

Most ott tartunk, hogy elstartolt a GG harmadik etapjának a forgatása New York-ban. Ezzel egyidejűleg az MTV elérhetővé tette a „Good Girls Go Bad” dalának videoklipjét, melyet a Cobra Starship nevezetű bandával vettek fel és énekelnek közösen. A dalt itt hallgathatod meg, valamint ha tetszik tölthetitek le, míg a klip a tovább mögött fellelhető.

(Elő járóban annyit, hogy American Idol-ra még ne jelentkezzen, mert pusztán csak a hírnevével fogja eladni a számát, albumát, viszont annyira nem rossz, egy kezdőhöz képest.)


free web stats