The Cleveland Show – 1.00 – Unaired Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 1, 17:50-kor a(z) 2009/10 sorozatai,Pilot,The Cleveland Show témába.

Lekezdődött. A július mindig is a szivárgások időszaka volt. Idén se lesz másképpen. Megérkezett az első 2009/10-es újonc preair epizódja, a The Cleveland Show-é. Igen, tudom! WHY? Úgy volt, hogy a 2008/09-es idényben érkezik, de aztán mégsem. Már az oka nem is rémlik, viszont szerencsésnek koránt se tekinthetjük magunkat, mert a Fox-nak kellett. Mindenképpen szeretett volna a Family Guy-nak egy spinoff sorozatot. Mégis csak Amerika legnézettebb animációs sorozat. Hírmorzsánkba is írtuk, hogy a vol 7.-es kiadását az első héten több mint 240 ezren vásárolták meg.

Kezdetekben cseppet se voltam a műfaj kedvelője, de aztán a Futurama valami olyant mutatott, ami egyből a képernyő elé csalt és le is daráltam mind az öt évadját. Bugyutaság, az bizony volt benne. Aztán idén áprilisban egyik haverom tanácsára leültem a Family Guy elé is. Nem kellett utána kényszeríteni a folytatásra. Most ott tartok, hogy a hatodik évad utolsó epizódjait falatozom. Beteg sorozat. Igaz FERCSA!

Aki egy cseppet is jártas a Family Guy-ban az tudhatja, miért tartottuk a legelfuseráltabb ötletnek ezt a spinoff-ot. A helyzet az, hogy a leghasznavehetetlenebb karakter volna maga Cleveland. Mindig imádkozni kell, amikor feltűnik, mert annyira NEM vicces… Még most se fér a fejembe, miért pont őt választották. Mi járt a készítők fejében?

Lehet furán fog hangzani, de én kimondottan örülők a The Cleveland Show-nak létezésének. Egyelőre nem esett arról szó, hogy Cleveland feltűnik-e a Family Guy-ban, egy-egy epizód erejére biztosan vissza fog térni, de huzamosabb időre szerencsére nem! Szabadabb lesz az anyasorozat. Peter Griffin és Glenn Quagmire majd gondoskodni fog a jó hangulatról, mint azt megszokhattuk az elmúlt hét etapban.


Az új barátok. Maradt a három fő + főhős.

Pár szó essen azért a történetéről is. Cleveland elhagyja a várost, ahol jó pár évet lehúzott. Egyik problémája, hogy elválik feleségétől, másik meg, hogy agyára megy a sok örültség, amit elkövetnek körülötte. Fogja fiát és az útjukat forró Kaliforniába veszik. Ha már útba esik a szülővárosa, akkor úgy gondolja, hogy benéz, mert itt lett szerelmes elsőként. Nem is kell sok idő. Hamar összefut volt szerelmével, akinél megszállhatnak. Közbe fény derül pár dologra, ami Cleveland-et a csaja visszaszerzésére készteti…

Cseppet se változott a véleményt. Sőt ez a spinoff döbbentett rá arra, hogy a Fox az élete legnagyobb baklövését fogja elkövetni. A viccek nincsenek helyén, hiszen mindezt Cleveland biztosítja, az meg úgy egy kicsit húzós. Az elejét éreztem erősnek, aztán a végére teljesen megevett az unalom. Még az új barátok se tudtak meggyőzni, akik között helyet kap egy ordas nagy medve. Komolyan gondolták mindezt? Mindössze egyetlen jelenetkor röhögtem egy kiadósat, de az is Griffinhez és a kakukkhoz kapcsolódott.

A The Cleveland Show szivárgott ki elsőként, de azon se lennék meglepve, hogyha ő bukna meg legelsőként, mert ez így nagyon nincs rendben. A probléma már magánál a főszereplőnél kezdődik, amit nem lehet orvosolni jelenesettben. Kaszát még nem kap, folytatásra benevezek, már ha megéli. Kétséges.

Kiszivárgott: 2009/07/01
Premier: 2009/09/27
Írta: N/A
Rendezte: N/A
This entry has a rating of 0.5

free web stats