Ez az AXN SCI-FI nyári ajánlata

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 2, 12:20-kor a(z) Magyar hírek témába.

Lesz mit nézni az idei nyáron is. Az AXN és az AXN SCI-FI garantálja. Ma este is lesz egy hozzájuk kötődő emlékeztető – érkezik a Kemény zsaruk hetedik évadja –, de róla majd később. Most foglalkozzunk az AXN SCI-FI nyári ajánlatával.

Az elmúlt napokban már érkeztek az emlékeztetők az egyes újdonságokról. Sajnos megfeledkeztünk a 13 –Rettegés egyenes adásban (13 – Fear is Real) című sorozat premierjéről, de azért utólag pótoltuk a hiányosságot. Hétfő és szerda esténként a Csillagkapu: Atlantisz (Stargate Atlantis) negyedik évadja érkezik a késő esti órákban, míg kedden és csütörtökön a Battlestar Galactica 2005-ös változatát hozzák el, ami sixx kartárs egyik nagy kedvence. És pénteken mi lesz? Még nem írtuk, úgyhogy pont itt az ideje.

Július 3-án, azaz holnap 22:00-tól érkezik – a Csillagkapu felvezetésével – a Taken – Harmadik típusú emberrablások címre hallgató 10 epizódos minisorozat, ami pedig tess nagy kedvence, hiszen Steven Spielberg munkája volna. A sorozat középpontjában három család fog állni, akik találkoznak a földönkívüliekkel.

Nincs más hátra, mint megmutatni mindezt egy frankó táblázatba zárva, amit az itthoni csatornák is megcsinálhatnának. (Bár a TV2-nek nem ajánljuk, mert annyira rugalmasak, hogy hetente kellene újat kreálniuk.)


free web stats