Vágó István újra a Tv2-nél. Lesz itt Párbaj!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 2, 17:46-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Vágó Istvántól hangos a média, a bulvár, meg ami még foglalkozik vele. (Sajnos) mi se lóghatunk ki a sorból, mert kapcsolódik a sorozatok világához a most következő hír: Immáron hivatalos, hogy Vágó István újra a TV2 kezében van, ugyanis a Párbaj című vetélkedőnek a műsorvezetője lesz. Erről már volt szó előtte, de akkor még semmi sem volt biztos. Pár hete mutattuk meg a Duel hazai teaserjét, melyben versenyzőket kezdtek el toborozni. Ezen kívül az se volt titok, hogy az egyik ütőképesnek kititulált műsoruk volna, amire az őszi hajtásban számíthatunk.

Azzal kezdtük, hogy a hazai bulvár tőle zeng. Noná, hiszen a BorsOnline, az [o], a Blikk és még a franc tudja, melyik szennylap. Azt se feledjük ki a sorból, hogy a hírt a TV2 a mai Mokka adásában tétette közzé ország, világ előtt. Lássuk csak ezt a részletet, majd aztán folytassuk. (És a címét se feledjük ki: „A Mester visszatér”. Huha!)


Egy évtized után tér vissza a „Mester”, hiszen ’99-ben távozott a csatornától. Csemegézzünk egy picit a bulvár világából, mert van pár érdekesség, ami még mindig nem fér a fejünkbe, hogyan írhatták le.

Magyar sajtós röpték

Vágó az [o]-nak adott interjújában a következőt mondta: „A világ egyik legsikeresebb játékának vezetésére kértek fel, és örömmel mondtam igent” – Na álljunk meg egy pillanatra. Vetettek valaha is a Duel nézettségét egy pillantást, mert akkor tudhatják, hogy a „legsikeresebbtől” egy kicsit nagyon távol áll. Tény, hogy a koncepció kapósabb, hiszen jóval pörgősebb, mint a Legyen Ön is milliomos!, de a műsorvezetőt nem kellene megtéveszteni. Az is kiderült, hogy már tavasszal megkörnyékezték a kvízmestert.

A BorsOnline által az derült ki, hogy már neki is estek a promóciós anyagok felvételének Vágóval. Az is szóba került, egy állítólagos levél kapcsán, hogy havi 10 millió forintot keresne az új munkaadójánál, de erre Magyar Rita, a Tv2 szóvivője a következőt nyilatkozta: „Ennek egyáltalán nincs köze a valósághoz, ez a levél Vágó egyik rosszakarójától származik, a pontos összegről azonban nem beszélhetek.”

Arról se feledkezzünk meg, hogy Vágó szeretne egy saját műsort már. A Blikknek a következőt nyilatkozta: „Az egy szkeptikus műsor lesz. Nem mondtam le erről a vágyamról; soha nem lehet tudni, mit hoz az élet, egy biztos: a TV2 sok mindenre nyitott.”

Mi mit mondunk?

Mi sohasem voltunk semmi jónak elrontója, sőt már örülnénk neki, ha a TV2-nek lenne egy sikerélménye, mert manapság eléggé haldoklanak nálunk a reality-k, vetélkedők. Gondoljunk az Áll az alkura, az Okosabb vagy, mint egy 5.-es?-re, a Cápákra. Most a Popdarálót erőltetik ismétlés formájában, ami előbb-utóbb el fog tűnni a műsorról.

Amerikában közepes népszerűségnek örvendett, sőt a második évadjánál kb. 2.5 és 3.5 millió között ingadozott a nézettség, ami rémes. (Visszalesve az egyik nézettsége.) Vágó neve sokat fog jelenteni, mert ha mással promóznák, akkor a bukás elkerülhetetlen lenne. Szerintem! De ne legyen igazam, mert ez ránk – magyarokra – lenne szégyen, mármint hogy ennyi vetélkedő elvérzik idehaza.


free web stats