Sons of Tucson – 1.00 – Unaired pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 6, 16:55-kor a(z) 2009/10 sorozatai,Pilot témába.

Megérkezett a második 2009/10-es preair epizód, ami egy fokkal ígéretesebbnek tűnt a The Cleveland Show után. Már látom előre, hogy a Sons of Tucson ki fog lógni a sorból. A Fox újoncsorozata lehet ott lesz az első elvérzők között, mert egyáltalán nem kötött le. (Legalábbis az én listámon ott.)

A történet arról szólna, hogy van a Gunderson család, akinek a családfője börtönbe került, így a három poronty – Robby, Gary és Brandson – jelenpillanatban egyedül tengeti életét, és nem akarnak árvaházba kerül, ha már mindenük megvan. Pont kapóra is jön nekik Ron, akinek pedig van egy súlyos adóssága, szóval belemegy a buliba, hogy pótapaként, avagy inkább szélhámosként legyen a gyerekek apja.

Nekem nem tetszett ez a pilot. Lehet, hogy a Hung után rossz volt az időzítés, de ez így nagyon nem kóser. Tylar Labine-t sokkal jobban élveztem a Reaper-ben, mint ebbe a családi szitkomban, ahol a pótapa szerepét rótták ki rá. (Valahogy a démonirtás jobban hozzáillik, mint a gondos családfő szerepe. Vagy csak nekem új ennyire?)

Van benne pár jó dolog, ami tetszik, hiszen az, hogy „egymás alatt vágják a fát” általában vicces jelenetekhez vezet. Azt is poénosnak találtam, amikor Ron elfoglalta a lakhelyét – ami inkább hasonlít egy kerti szertárra, mint egy mellékházra – és cipelte be holmijait, közte egy kisebb Szabadság-szobrot. Tény, lehetett volna sokkal jobb, de a három kis srác engem nagyon irritál. Miattuk fog részemről megbukni ez az újonc.

Mindesettre a folytatásba bele fogok kóstolni, mert a második esély mindenkinek jár. Másrészről a tanító néni nagyon csinos benne. Miatt megéri folytatni. Ha netán valaki mégis kedvet kapott hozzá, akkor a GuruTube-on megnézheti a teljes preair epizódot.

Kiszivárgott: 2009/07/03
Premier: 2010 eleje
Írta: N/A
Rendezte: Todd Holland
This entry has a rating of 2

free web stats