Magyar szinkronnal kapható a The Big Bang Theory DVD-n

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 21, 14:03-kor a(z) DVD,Magyar hírek,videó témába.

(Tegnap nem tudtunk vele foglalkozni, így most a délutánt egyből vele kezdenénk. De aki követ/olvas minket twitteren, az értesülhetett a meglepiről.) A történelem ismétli önmagát, amivel nincs is problémánk, hiszen manapság jobban szeretjük, ha egyik kedvenc sorozatunk előbb jelenik meg DVD-n magyar szinkronnal, minthogy tévében leadásra kerülne. (A hazai tévécsatornák mindig a helyre panaszkodnak.)

Történt ugyanis, hogy a spanyoloknál megjelent The Big Bang Theory DVD-re rákerült a magyar szinkron, mint másodhangsáv. Mondhatni, kísértetiesen hasonlít a helyez a Supernatural harmadik évadéra, merthogy hasonlít is rá. A DVDGo oldalán tessék keresni, ha netán valaki meg szeretné rendelni magának, amit jól is tesz, mert az egyik legjobb geek szitkom sorozatról van szó, ami a 2007/08-as idényben mutatkozott be és nem egyszer odavert több rangosabb/nézettebb koncepciót. Most csak 28.00€-be kerül a 40 helyett, azaz kicsivel kevesebb, mint 8 ezer forintba, ami elfogadható ár érte.

Tegnap este hat sample – 123456 – feltöltésre került GuruTube-ra. A szinkron az RTL Klub megbízásából készült, azaz esélyes, hogy látni fogjuk vagy náluk, vagy valamelyik tesó csatornáján, azaz Cool-on, Sorozat+-on vagy Humor-on. Majd kiderül. Szinkronhangok között: Szabó Máté, Csőre Gábor, Mezei Kitti, Karácsony Zoltán, Pálmai Szabolcs. Magyar szöveg: Faludy Katalin, szinkronrendező: Gyarmati Gergely. Hazai címéről nem esett szó.

Már csak egyetlen dolog van hátra. Mégsem lehettünk olyan gonoszak, hogy hat darab 1-1 perces sneak peek-kel szúrjuk ki a szemeteket, így inkább feltöltöttük a pilot epizódját ízelítő gyanánt. Mégis csak többet beszélnek benne.  Klikk a tovább mögé.free web stats