Emlékezetető: Crusoe – 1×02

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 24, 19:13-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:15-től a Tv2 műsorán: Crusoe (Crusoe) – 1×02.


(Tisztázás kedvéért! Múlt héten teljesen megfeledkeztünk a blogolásról, mint ahogy róla, így most pótolnánk az elmaradást. Július 17-én startolt el. A Tv2 nem adta le egybe a dupla részes pilot epizódját, így ma lesz látható a folytatást. Mégsem késtünk el vele annyira. Ez azért tetszik.)

A Tv2 végső elkeseredésében úgy döntött, hogy leveszi a 90210-et a képernyőről, mivel a pénteki RTL Klub-os drámák ellen esélye sincs egy tinisorozatnak és hozta a helyére a 2008/09-es idény egyik NBC-s sorozatát, a Crusoe-t.

Ismerős valahonnan a cím? A sorozat hűen fogja követni a regény történeté. Itt is, ami Robinsonunk 28 éven keresztül él egy lakatlan szigeten, ahol összeismerkedik a Péntekkel. Közbe, persze kiderül, hogy nem is annyira elhagyatott ez a sziget, mint ők hitték. Tehát kalandozásból nem lesz hiányunk, legalábbis a csatorna azt ígérte. Életemből kimaradt, még a pilot epizódja is, szóval véleményt ne várjatok tőlem. Majd talán ma este, ha belenézek, bár inkább maradok az eredeti hang mellett.

13 epizódot rendeltek be belőle, viszont gány nézettsége miatt esélye se volt a folytatásra, mivel áthelyezték péntek estéről szombatra. Nem akarták tovább rontani a csatorna kínálatát. A Tv2, ellenben annyira hamar cselekedett, hogy mindössze egy teaser-rel promozta be, de azért a második epizódra megérkezett a hosszabb ajánló hozzá. Ezt mutatnánk meg most.free web stats