Fuller átpártol a képregény szakághoz?

 
Beküldte: tess 2009 July 28, 18:01-kor a(z) Hírek témába.

Brian Fuller minden kétséget kizáróan egy beteg ember, de az tény hogy látnoki erővel bír. Elég csak az eddigi műveit (Dead Like Me, Wonderfalls, The Amazing Screw-On Head, Heroes, Pushing Daisies)megnézni és egyből szembetűnik, hogy mindig valami merőben új és persze cseppet sem hétköznapi témát tett le az asztalra. Azonban a mostani ötlete kissé túllő mindenen.

Fuller a Comic-Conon ugyanis bejelentette, hogy nem tartja kizártnak egy szuperhős képregény írását sem. De akkor mi az istenért hagyta ott a Heroes-t, aminek most nagyobb szüksége lenne rá, mint valaha. Másrészről meg egy ekkora koponya, mint Fuller mi az istenért akar képregényt rajzolni. Merthogy tuti biztosan fog, hisz a DC Comics érdeklődik a Pushing Daisies után. Ebből adódóan könnyedén előfordulhat, hogy az Emmy-díjas sorozatnak lesz 3. évadja, de már csak nyomtatott formában. Nem ez lenne az első ilyen próbálkozás.

Joss Wheedon Buffy és Angel története például hatalmas sikert ért el, ellenben a Heroes már csak „közepesen” teljesített, míg a Supernatural és jó néhány tv-s társa hatalmasat hasalt.


free web stats