NBC újoncok (18) – The Storm

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 30, 21:00-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

The Storm NBC 2009 miniseries
Műfaj:
Minisorozat

Készítők: Ernie Barbarash (The Guard)

Szereplők: David James Elliott (Impact, The Guard), James Van Der Beek (Dawson’s Creek), John Larroquette (Boston Legal, Happy Family), Luke Perry (John from Cincinnati, Windfall, Jeremiah), Marisol Nichols (24, In Justice, Blind Justice), Teri Polo (The Wedding Bells) és Treat Williams (Heartland, Brothers & Sisters, Everwood).

Történet: A cím nagyon árulkodó lehet, hiszen az alapkoncepció egy viharról fog szólni. Csak az a kérdés, hogy milyenről. Nos, nem természetesről, annyi biztos, ugyanis egy tudós jó mókának véli, hogy kísérletezzen a természettel, s ezáltal sikerül elcsesznie valamit, amitől az időjárás megbolondul. David James Elliot-éknak az lesz a feladata, hogy rendbe tegyék, mielőtt még valami hatalmas gubi keveredne belőle.

Premier: 2009. július 26-án és augusztus 2-án adja le az NBC. Tehát két vasárnap este.

Véleményünk: Elstartolt vasárnap este a sorozat az NBC műsorán. Nézettségi adatokkal majd ma jövünk, így teljesen látatlanba történik meg a véleményezés. Mostanság egyáltalán nem vagyok megelégedve a minisorozatokkal. Ott van a Meteor, amit 25 percig bírtam nézni (ma újra belekóstolok). Egyáltalán nem fognak meg ezek a katasztrófafilmek, még ha minisorozatnak is álcázzák őket, mert 4 órás filmet ki akarna végig nézni úgy, hogy tudja mi lesz a végén. Ha lesz valamelyik kereskedelmi adón, már pedig lesz, csekkolni fogom, addig viszont marad neki ez a bejegyzés.

A tovább mögött rátaláltok az előzetesére.free web stats