Supernatural – 4.17 – It’s a Terrible Life

 
Beküldte: tess 2009 July 31, 17:27-kor a(z) Supernatural témába.

Kissé lapátra tettük egy időre a Supernatural-t, bár ezen nincs is miért csodálkozni. Az évad fergetegesen indult, de aztán a téli szünet után valahogy nem tudtak a Winchester testvérek magukra találni egészen az On the Head of Pin-ig, amikor is újra szólt a hatlövetű. Legalábbis ezt hitte mindenki, ugyanis a folytatás valami hihetetlenül szar lett.

Most így elöljáróban el is tekintenék a történettől, mivel ez egy akkora filler rész volt, hogy csak na. Akinek nem lenne tiszta a fogalom jelentése ez egy olyan rész lenne, ami radikálisan ellenszegül a sorozat által felvázolt alapkoncepciónak. Itt igazából nem a történet a lényeg, hanem a karakterfejlődés, ebből adódóan bárki beszállhat a szükséges előismeretek nélkül. Na ez a mostani rész is ilyen volt, ahol Dean valami brókert alakított, Sem pedig… hát inkább hagyjuk!

supernatural-4.17

Az igazat megvallva nem értem továbbra sem a készítőket, mivel sorra szórják nekünk a random részeket, melyeknek a színvonala igen csak elmarad a várttól, holott rajt ülnek egy fergetegesen eredeti átívelő szálon. Az évad eleje egyszerűen lüktetett a lendülettől, ellenben mostanság mintha benyomták volna a felezőt. Hol van a 3. évad atom tempója, ahol szinte minden részben foglalkoztak vagy 10 percet az átívelő történettel?

Ehelyett itt végig megy a beetetés és a totális hülyére vevés. Amikor megláttam a szellemirtó csókákat már majdnem sírni kezdtem. Aztán Kurt Fuller megjelenésénél meg az alakváltóra tippeltem, de szerencsére egyik sem jött össze. Amúgy meg, ha jól számolom, akkor az említett két karakter nem szerepelt még ebben az évadban. Ha van isten, akkor most meg is szakad a sor! Egyszerűen nem értem, hogy a készítők miért hiszik azt, hogy ez a két B-kategóriás karakter viccesé tudja tenni a sorozatot? Alapból, ide nem vicc kell, hanem durvulás!

Pozitívumnak persze megint csak a rész végi alig 5 perc maradt, ahol szépen rendbetettek mindent az írok és behozták a már említett Kurt Fuller-t, mint új angyalt. Én egyelőre szkeptikus vagyok, de az már most látszik, hogy a castingosok megint telibe találtak.

Premier: 2009/3/26
Írta: Sera Gamble
Rendezte: James L. Conway
Nézettség: 3,13 millió (18-49ben: 1.2 #14)
This entry has a rating of 1

free web stats