Játszadozik az RTL Klub a Chuck nézőivel

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 31, 23:00-kor a(z) Magyar hírek témába.

Lassan elgondolkozom, hogy a The Big Bang Theory helyett, inkább Chuck maratont kellene tartanunk a következő héten. Röhej, amit csinál az RTL Klub szerencsétlen sorozattal. Átvette a Tv2 stílusát, azaz az alkalmazkodást vagy ahogy ők mondják: rugalmasságot. Persze, valahol érthető, hogy No.1 akar lenni az országos csatornák között, de ne ilyen módon érje ezt el, mert sok nézőt, főleg sorozatrajongót felbőszít.

chuck_nbc_tv_show__5_[1]

Arról lenne szó, hogy műsorváltozások hada vár ránk jövő héten. Ma este búcsúzik a Fringe első évadja az RTL Klub-ról és a helyét muszáj feltölteni valami „sikersorozattal”, ha már a TV2 duplázva adagolja a Crusoe-t. (Holnap lesz róla pilot-kritika.) Mivel pótolja? 21:15-re érkezik a Hazudj, ha tudsz! szerdáról, míg 22:15-re a Minden lében négy kanál kedd estéről. Ezáltal mindkét napját felborította egyetlenért.

Ennek „örömére” a Chuck első – és a Döglött akták negyedik évadja kisebb szünetre vándorol. És itt a felháborodás, hiszen előbbi rajongóival már egyszer kibabrált. Emlékszünk még arra, amikor egy héten keresztül azzal bolondította őket, hogy jön, aztán mégsem, mert megkapta az NBC-től a harmadik évadjára szóló berendelését, s ezért inkább arra hivatkozott: „jobb helyet keres neki!”

Mi érkezik keddre és szerdára? Természetesen esti filmek. Mi más, így kedden, szerdán és csütörtökön 21:15-től filmek érkeznek.

Tartogattuk a hírt, de most már tudjuk, hogy feleslegesen tettük, miszerint augusztus 8-án érkezett volna a Vanished című sorozat, hazai címén Emberrablók, de mégsem jön! Az RTL Klub őt is száműzte őszre. Esetleg adtak le belőle előzetest? Vagy még azt se?

0000009546_20060920163014[1]


free web stats