Csak röviden: Scrubs – 8.02-03-04

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 3, 19:12-kor a(z) Scrubs témába.

8.02 – My Last Words

Szomorkásan folytatódott a Scrubs nyolcadik évadja. Ennyire mélabúsra még én se számítottam, de hát ilyen ez a sorozat. Minden meg tud leni valamivel. Imádom! A mostani részben egy George nevű beteggel folytattak tartós csevegést Turk-ék, aki órákon belül eltávozik. A hangulatról Ed, az egyik gyakornok gondoskodott, aki hihetetlenül beteg egy karakter, mert mindig amit kitalál, azt mindenki átveszi hipp-hopp, így J.D. szívébe nem éppen lopja be magát.

A résszel sok gondom nincs, csak ne lenne tényleg ennyire elszomorító. Majd a folytatás. Courteney Cox-ot alig láttuk. Legalábbis egyszer beszólt egy jót Jordan-nek, de semmi több. Jah, meg a fujtogatód jelenet. Szintén favorit.

Értékelés: 1.5/5

8.03 – My Saving Grace

Fura lett a Scrubs 8. évadja. Itt a harmadik epizód, de meg se közelíti az első 5 évad hangulatát. Most is mi volt? Átmentek lelkizősbe, azaz áthozták az előző rész hangulatát. Ott van Carla, aki megpróbálta puhítani az egyik újoncát Elliotnak. Mondhatom, nagyon unalmasra sikerült. Aztán Elliot és J.D. betegéről se feledkezzünk meg, akinek a lánya szenvedett SM-be – vagy mibe –, és neki kellett a gyógyszer valójában.

Talán a legértékelhetőbb Maddox köcsögösködése volt. Na azt tényleg élveztem, ahogy sorba hajította ki az embereket. Ezen kívül jó volt látni a Mindenest és Bob-ot, akitől kértek egy szívességet. A lényeg, hogy a nyolcadik évadot gatyába kellene rázni, mert eddig nagyon nincs helyén ez a sorozat. Megsínylette volna a csatornaváltást? Másra nem tudok gondolni, csak erre, de remélhetőleg lesz ennél jobb.

Értékelés: 1.5/5

8.04 – My Happy Place

Ez a rész is úgy kell nekem, mint egy púp a hátamra. Az érzelgőség tovább vonul a sorozaton. Mégis hogy bírja ki ezt az átlagnéző? Sehogy! Szívem szerint már rég lelőttem volna, de aztán jött a halovány napsugár, ami megfogott. J.D. és Elliot kapcsolata lehet, hogy rendbe jön? Ááh, az kizárt! Mindig megpróbálkoznak vele, de ez pont olyan, mint a The Big Bang Theory-ban Penny, meg a geek csákó. Majd egyszer talán.

Jó volt látni a Mindeneset, ahogy mindenkit ugráltatott, mintha tényleg visszavették volna. Az elején még nem, de aztán megoldatta, sőt, fizetésemelést sikerült kiharcolnia. Ehh! Ezért imádom ezt a sorozat. Van benne pár jó húzás, ami a folytatására késztet.

Értékelés: 2/5


free web stats