Csatornát vált a Chuck

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 3, 19:55-kor a(z) Guru TV,Magyar hírek témába.

Múlt pénteken írtuk meg, hogy az RTL Klub leveszi jó néhány sorozatát a képernyőjéről, hogy fel tudja venni a harcot a TV2-vel. Ugyebár a hadi felállás felborult, mivel a Fringe távozott, a Tv2 pedig duplázva adja a Crusoe-t, ezért át kellett variálnia a napokat. Többek között, ennek a Chuck is áldozata lett (ahogy a Döglött akták 4. évadja, illetve a behíresztelt Vanished.)

chuck

Man vs. Wild nézése közepette támadt egy perverz ötletem, amit egyből megosztottam FERCSA kartárssal. Arról lenne szó, hogy az RTL Klub kb. másodjára babrált ki a sorozatnézőivel, viszont a spanyoloknak köszönhetően már elérhető az első évadja. Miért várnánk meg, hogy újra találjon neki egy „remek” időpontot a folytatásra, ha egy – amolyan – “csatornaváltással” akár már holnap érkezhet a folytatás? (Érdekes elgondolás nemde?!)

Tehát nem cifrázom, arról lenne szó, hogy holnap 21:15-től, azaz a megszokott idejében, érkezik a sorozat folytatása (FIGYELEM, itt a csavar!) de nem az RTL Klub műsorára, hanem a GURUTV-re, merthogy nekünk volna ilyenünk, amit általában maraton idejére szoktunk „bekapcsolni”, meg ha valamit online akarunk nézni.

Természetesen emlékeztető lesz, úgy ahogy az amerikaiak szokták: „channel premier”, ami valójában folytatás. Híreszteljétek szét nyugodtan, és negyedik résznek ne a „Chuck Versus the Wookiee” címet adjátok, hanem a „Chuck Versus RTL Klub”-t.


free web stats