Megérkezett a harmadik

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 10, 23:16-kor a(z) 2009/10 sorozatai témába.

Érdekes húzással ált elő az NBC! Immáron három pilotot csekkolhatunk a 2009/10-es idényből, ami eléggé elszomorító a tavalyi 8-9-hez képest, de hát ha egyszer nem akarnak kiszivárogni azok a pilotok, akkor nincs mit tenni.

Tehát, az NBC nem hétköznapi húzással rukkolt elő. Felpakolta a Community című újoncát a FaceBook profiljába. (Képre kattintva elvisz a link!) A meglepetés az egészben, hogy ott van a csatornának a hivatalos weboldala, azaz az NBC.com, valamint ott van neki a Hulu.com is, de mégsem ide rakta fel. Talán tanult a The CW-től, aki mindent ide tesz fel elsőként. (Legalábbis a Melrose Place és a 90210 új előzeteseiről innen értesülök.) Mondanom se kelljen, hogy amerikai IP-cím kötelező, így ha valaki meg szeretné nézni premier előtt, ami kicsit arrébb lesz, az ne vesztegesse az időt, mert csak 72 órára tette elérhetővé.

(És arra se kelljen kitérnem, hogyha meglesz, akkor elérhetővé tesszük a GuruTube-on, ahol az előző kettőt is megtalálhatjátok. Csak regisztrált tagok nézhetik meg, mivel volt egy kis incidensünk, de megoldottuk. Igaz FERCSA?!)

community


free web stats