Újabb sex tape-pel gazdagodtunk

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 19, 12:27-kor a(z) 18+,videó témába.

Gossip Girl-ös leányzóval mizus? Én inkább arra lennék kíváncsi. Jackson halálának hírével a média teljesen megfeledkezett az „elvesztett” sex tape-ről, amelyből még máig nem láttunk egyetlen jelenetet sem, csak néhány képsorozatot. Talán sikerült megvásárolni jó pénzért? Sohasem derül ki, de sebaj, hiszen itt a folytatás, csak új castinggal.

Történt ugyanis, hogy a Grey’s Anatomy sztárjai meztelenkedtek egy sort, ami felkerült a világhálóra. Juj, de izgis. Rebecca Gayheart és Eric Dane huncutkodott otthon, nem is kettesben, hanem hármasban, Kari-Ann Peniche-csel, egykori szépségkirálynővel, amelyet fel is vettek kamerára. Mit láthatunk benne? Hát cickókat (=csőcsőket), férfi és női nemi szervet. Egy szóval, 18+-os film, de semmi szex, egyelőre, sajnos, vagy csak idő kérdése: mikor jön a folytatása?

(Muszáj egy úttal lefixálnom, hogy a GA-t utálom. Ez az a kórházas sorozat, amit semmi pénzért nem nézek. Nincs semmi inspiráció bennem. A sok nyavalygás, számomra unszimpatikus szereplőtől meg a falra mászom.)

rebecca-gayheart-nude-threesome-sex-tape-22[1]

Csak és kizárólag 18 éven felüliek kattoljanak a tovább mögé. (Nem ám aztán anyuka vagy apuka vagy mindkettő eltilt tőlünk.)free web stats