Tv2-es röpték

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 25, 20:15-kor a(z) Magyar hírek témába.

Lassan a Crusoe az évadfináléjához közeledik. Szeressük ezt a kalandsorozatot, mert fel tudja dobni az estét, ha az embernek herótja van a sok krimitől és vicces/vicctelen szitkomtól. Szeptember 4-én lesz látható az 1×12-es és 1×13-as epizód. Igen, meg marad a duplázás, nincs mese, a „bevált” formulát tovább kell vinnie, de mégis mivel?

Nos, a Tv2 nem sokat totojázott ezen a téren ugyanis szeptember 11-étől a Született feleségek került újra műsorra. WTF?! Péntek estére nem merész? A legszebb az egészben, hogy duplázva fogják belénk adagolni az 5×06-os epizódjától a Lila akác köz sztoriját, amit ugyebár már láthattunk 5×08-ig, ha nem csal az emlékezetem.

A másik észrevétel a TV2 kapcsán, hogy hétfőtől érkezik 20:50-re a Celebműszak, amiről már esett szó. Tehát megérkezik az első reality-je. Végezetül, még egy fontos hír, miszerint a Harper’s Island-re kell várnunk egészen szeptember végéig. A műsortervbe csak akkor szerepel Harper sziget címen, szóval fellélegezhetünk valamilyen szinten a címet illetően.


free web stats