Délelőtti előzetes: Persons Unknown

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 30, 11:52-kor a(z) 2009/10 sorozatai,Hírek,videó témába.

Persons Unknown. Egy olyan sorozat lesz, amire mindenképpen kíváncsi leszek. Engem leginkább a Harper’s Island csigázott fel a 2008/09-es idényben, amit nagyon vártam. Nos, a 2009/10-esben pedig őt fogom a legjobban várni.

A NBC szerezte meg a sorozatot, amely egy koprodukció lesz. (Azaz több ország kapcsolódik be a gyártásába, mert így pénzt sporolhatnak, no meg némi időt.) Az alapkoncepciója arról fog szólni, hogy néhány ember felébred egy teljesen kihalt városban. Körülöttük más „helybeli” nincs, csak kamerák. Sok kamera, amivel figyelik őket, és csak akkor fognak visszatérni a rendes életükbe, ha megfejtenek egy rejtvényt. No, de ez nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ezért várom annyira, mert aprócskán a Harper’s Island-re emlékeztet. Engem! (Filmeket egyáltalán nem néztek.)

A sorozat ötletgazdája Christopher McQuarrie volna, de még mellette helyet foglal a készítők sorában: Remi Aubuchon és Heather McQuarrie. Szereplők között ott van: Alan Ruck, Chadwick A. Boseman, Daisy Betts, Gerald Kyd, Jason Wiles és Kate Lang Johnson.

A tervek szerint 2010-ben érkezik, azaz midseason-re van berendelve a 13 epizódja. A forgatás Mexikóban történik és mivel koprodukció, ezért ők ketten – mexikóiak és az amcsik – láthatják elsőként. Most pedig lessük meg a hivatalos előzetesét.free web stats