Emlékeztető: Már megint Malcolm

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 17:33-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:00-tól a Comedy Central műsorán: Malcolm in the Middle – 1×01-02.

0000gy4[1]

A Comedy Central felfrissíti az őszre a menetrendjét. Ennek örömére elhoz egy veteránnak számító sorozatot, a Malcolm in the Middle-t, ami Amerikában a Fox – kigondolta volna? – műsorán ment. (Hogy pontosítsak, vasárnap a The Simpsons vezette fel.)

Egy olyan szitkomról van szó, amit szintén szoknunk kell. Rá kell hangolódnunk, mert különben eléggé vontatottnak fogjuk érezni. Manapság már a legtöbb műfajbelinél ez a helyzet. Az alapkoncepció Malcolm-ékról szólna. Vannak a szülők, vannak a gyerekek és van Malcolm, aki eszével verne mindenkit, mert kis géniusz, ennek ellenére semmire se viszi. Végül is családi szitkomra tessék rákészülni, ahol eleinte három, majdcsak két testvére tűnik fel a családfők mellett.

Hiába hangsúlyoztam ki, mennyire szoknunk kell, ez a sorozat 7-szer vitt haza Emmy-díjat és megannyiszor jelölték Golden Globe-ra. 151 epizódjával jó időre helyet foglalt magának a Comedy Central műsorára. 7 évadon keresztül húzta. 2000-ben kezdett, 2006-ban búcsúzott. Főszereplők között Frankie Muniz. Ő rá kell odafigyelnünk.

A megszokott felállásban számoljuk az érkezésére: hétfőtől csütörtökig esténként dupla résszekkel.

malcolm-in-the-middle-3[1]


free web stats