Ajjajjaj, a Tv2 mélyebbnél mélyebben

 
Beküldte: Kanyecc 2009 September 1, 22:09-kor a(z) Magyar hírek témába.

Tegnap a Tv2 neki kezdett az őszi szezonjának. Mi minden lehetőséget megadtunk nekik, hogy végre bejöjjön az életükl de úgy tűnik hiába írtunk különkülön emlékeztetőt két új műsorárnak, a nézőket mindez cseppet sem hatotta meg. Az AGB Nielsen már mára összegezte a tegnapi nézettségi adatokat, mert sok-sok embert érdekelt, hogy miképp teljesített az RTL Klub megszokott műsorrendje ellen.

Hát pont itt a meglepetés, hogy hozta azt, amire mi szavaztunk, azaz már a premier alkalmával a buktát! Érvényesült a papírforma? – Mondhatjuk ezt is, hiszen a Celebműszak elcsúszása az adott volt (részemről), de azért a Párbajon meglepődtem, mert még Vágó István se volt arra képes, hogy gatyába rázza a csatornát. (Komolyan, mikor lettek a nézők ennyire RTL Klub-centrikusak? Erre válaszoljon már valaki.) Lássuk csak a diagramot.

20090901

Ugyebár 19:30-kor ment a Párbaj, azaz a Vacsoracsata ellen. Előbbi 973 ezres nézettséggel mutatkozott be, utóbbi 1.18 millióval folytatódott. Nem sokkal, de azért sikerült lenyomnia a Tv2 újdonsült vetélkedőjét. 20:50-kor startolt el a Celebműszak, amelynek a – 20:40-kor kezdődő – Barátok közt volt az ellenfele. Teljes lakosság körében a BK 2.41 milliót produkált, előbbiről nincs adat, de magáért beszél a grafikon.


free web stats