Meló van, mint állat!

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 30, 11:12-kor a(z) The Job témába.

thejob.jpg
Volt is elég meló a sorozattal! A The Job c. sorozat 2001-ben tűnt fel az ABC műsorán! Ősszel vette át a jogot az AXN és vetítette le!

A sorozatot egy feszült nap levezetésére tökéletesen tudom ajánlani! Bár lehet, hogy fáradtabbak leszünk, mint ez előtt, de megéri! Jó kikapcsolódásnak. Egy családi sorozatról van szó, amiben nem épp a családról szól, hanem egy rendőrőrs zűrös kis életéről. Itt az embereknek, mint ha hiányozna egy kereke. A 80-as stílusra utaló környezet először All Bandyékra emlékeztetne, de hamar rá döbbenünk, hogy köze sincs a kettőnek egymáshoz.

Mike McNeil unalmas rendőr élete két kapcsolatnak is helyet ad. Egy felesége van és egy csaja! Utóbbi tud a nejéről. A zűrös és vicces ügyek felgönydölítésében Pip Phillips segít neki, aki példás férj! …túlságosan is, hisz már “papucs” jelző illetné. Kísértésbe nehezen hozható, nem éppen mint Mike. Jan Fendrich, az egyedüli rendőrnő a csapatban, jól megvan a fiúkkal. Frank Harrigan, a felettesük, nem az eszéről híres! Nem egyszer kerülnek, miatta érdekes helyzetbe, szigorúan poénosba :D, amit Frank felettese tudta nélkül kell megoldaniuk. A csapat balfékekből áll össze magyarán, ami már annyira röhejes, hogy tetszik.

A rendőrök nem, így dolgoznak! Többször is, poént űznek a helyszínből, ami már morbidba csapna át, de STOP, hiszen ez nem egy krimi! … inkább krimi paródia! Az agy sorvasztást garantálni tudom! Magyarországon, már látható volt az első évad! Idő kérdése, és más kereskedelmi csatornán is lejátsszák, ha netán lemaradtatok volna! De még mindig ott a net, amin sok hasznos dolog fenn van.

Az értékeléseim eredménye: 5/4, ami valljuk be nem is olyan rossz!


free web stats