90210 – 2.02-03 – To Sext or Not to Sext / Sit Down, You’re Rocking the Boat

 
Beküldte: Kanyecc 2009 September 30, 10:26-kor a(z) 90210 témába.

2.02 – To Sext or Not to Sext

a6af51c17bc6a812a042b769b7ac41d7[1]

Valahol jobbnak éreztem, valahol pedig kevésbe a folytatást. Tény, a 90210 nem talált magára a második résznél sem. Próbálkozik, de sajnos a klisés sztorivezetés kinyírja az egésznek a hangulatát. Én lennék a legboldogabb, hogyha a papírformától eltérnének a készítők, mert legalább nemcsak a 13 éveseknek lenne fullosan izgis a történet.

Beigazolódott az, amit előző kritikámba elújságoltam. Csupán csak egy meztelen fotóról van szó. Miről másról?! Kételkedett efelől valaki? Én már akkor sejtettem. Sex? Hova gondoltok. Az is érdekes, hogy Naomi ennyire hiszékeny és befolyásolható. Játszva könnyedessel fordítják szembe Annie-vel. De legalább még nem untam rá erre a szálra, ellenben Dixon makacskodása k*rvára felb*szta bennem az ideget. Erre jók ezek a tinisoap-ok.

Perverz leszek és megnézem a harmadik részt is. Csak azért! Komolyan: Nem bánom, hogy lemaradtam az első évadról, mert a sztori teljesen érthető és megkíméltem magam a mérgelődéstől. Lássuk a folytatást.

Részemről: 1.0/5
2.03 – Sit Down, You’re Rocking the Boat

e84f461a5cb213d2ee2082d1bbabedde[1]

Igen. Most már érzem egy kicsit azt, hogy kezd talpra állni. A harmadik rész belopta magát a szívembe. Noha jelentős javulásnak jele nincs, mégis úgy alakulnak a szálak, ahogy az a nagy könyvben megvan írva. Mire célzók?

Mindenki elővette a képmutatóságát. Annie megunja, hogy hazugságba kell élnie. Naomi kitolt vele, szóval itt a bosszú ideje. Hiába nem bűnös, mivel a „büntetését letöltötte” (=azaz az egész iskola róla és a meztelen képéről beszél), ezért szabadon csinálhat olyan dolgokat, amik távol állnak tőle. Újabb dolgok derülnek ki Teddy-ről. Dixon felcsíp egy mosolygós lányt, Sasha-t, akinél már az elején elássa magát, ugyanis milliomos producernek adja ki magát.

Sokkal jobbnak éreztem, mint az előző kettőt. Végre látok valamicske javulást és nem csak a tipikus klisék hatják át az egészet. Maradok a folytatásra. Csakazértis. Ellenben darálásra fogom vele a hangvételt venni, mert ez így heti rendszerességgel nézhetetlen szerintem.

Részemről: 2/5

free web stats