Primeval: Csodák márpedig vannak

 
Beküldte: Kanyecc 2009 October 1, 16:36-kor a(z) Hírek témába.

Június közepén írtuk meg a szomorú hírt, miszerint az ITV nem kért be több epizódot a Primeval-ből, azaz elkaszálta. A rajongók talán bele is törődtek már, hiszen azóta eltelt három hónap. A legutóbb a Jericho-t sikerült visszahozniuk a rajongóknak a halálból, azonban most úgy fest, hogy újabb történelmet írunk. Noha a rajongók keze csak minimálisan befolyásolta a döntést, mindenképpen hozzájárultak a csodához.

ITV1-Primeval-Season-3-Rolling-Gallery-Episode-1-Mar09-Gallery-8[1]

Az angoloknál az ITV-n és a UKTV-n ment a sorozat. Végülis koprodukcióról beszélünk, merthogy nem csak egy csatornához kötődik a sorozatléte. A BBC America vette meg az amerikaiaknak a vetítési jogokat. Lényegében a dicsőség részben őket illető, ne meg (német) Pro7-et, révén az új koprodukciós szerződésnek közösen berendelték a 4-5. évadját a sorozatnak. Előbbi hét epizódot, utóbbi hat epizódot takar.

A tervek szerint valamikor 2011. első felében kerül majd a folytatás képernyőre, de szerintem ez legyen a rajongók legkisebb gondja, hiszen kedvencük újra az élők sorában. (Részletesebben itt olvashattok róla.)


free web stats