The Nine 1.02 – Heroes Welcome

 
Beküldte: tess 2006 December 11, 23:11-kor a(z) The Nine témába.

the_nine_102.jpg
Premier: 2006/10/11
Írta: Hank Steinberg
Rendezte: Alex Graves

Malcolm és Eagan kihasználva a népszerűségüket gyűjtést szerveznek Franny számára, aki testvére halála óta egyedül neveli Rickyt. Lizzie és Jeremy kis szünetet tartanak a kapcsolatukban, így a lány nem mondja el, hogy terhes. Jeremy látszólag visszazökkent a hétköznapokba, de egy balul sikerült műtét mindent megváltoztat és végez a kómában lévő Dalton-nal. Nick ellenszegül a hatóságoknak és a felelősségüket firtatja Kathryn segítségével. Azonban a felsővezetőség ultimátum elé állítja és végül visszalép az interjútól. Nem úgy Felicia, aki továbbra is látogatja Lucast a börtönben.

Megjegyzés: Na azért az alkotók is rájöttek, hogy kell valami beetetés a népnek. Végre történt valami a történetet illetően, bár nem sok. Most már tudjuk, hogy elég sok minden múlt Felician és a rendőrség hozzáállásán. Azonban még mindig sok kérdés van, szóval lehet tovább töprengeni. Engem mostanság mégsem ez foglalkoztat hanem a sorozat beállítottsága. Most akkor mégis mi az egésznek a fő profilja? Valami kegyetlen összeesküvés és piszkos üzletek vannak a háttérben, vagy csak a trauma és a lelki változások ábrázolása. Szerintem nem ártan mindezt piszok gyorsan tisztázni, ugyanis elég sok minden múlhat ezen a nézettséget illetően.
A résznél ismét kiemelném a zenei aláfestést, ami megint csak érdekesre sikeredett. Most amolyan érzelgős muzsika ment végig, de nem az aláfestő típusból. Emberek U2 ment benne! Tisztára mint egy tini dráma végén! Akkor most mit is nézünk pontosan?

This entry has a rating of 3

free web stats