The Cleveland Show: Berendelve a 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 October 14, 22:58-kor a(z) Hírek témába.

Ez aztán a meglepetés. Éppen egy órája posztoltam ki a vasárnap esti nézettséget, ahol a The Cleveland Show-ra ismételten panaszkodtam. Visszaesett. Erre most olvasom az L.A.Times oldalán a nagyszerű hírt a FG-spinoff rajongói örömére, hogy a csatorna berendelte az animációs sorozatot teljes évadra.

Sikerének kulcsa csupáncsak annyi, hogy a Family Guy-spinoffja. Komolyan. Kétség nem fér hozzá. Az elmúlt idényben a Fox bepróbálkozott egy animációs sorozattal. Ő volt a Sit Down, Shut Up, ami aztán alacsony nézettsége miatt levett nyáron a műsoráról. A Cleveland Show 9.5 millióval startolt el, amit pazar nyitásként lehet elkönyvelni, aztán a folytatásban jött a zuhanás. Először 8.70 millióra, majd 7.78 millióra. Meg is lepett az ítélet, hiszen ez a pilothoz képest 18%-os visszaesés.

UPDATE: Fasza, most olvasom a Variety-n, hogy a Fox berendelte a teljes második évadját. (Éppen hogy befejeztem a cikket, erre szerkeszthetném át… Nagy francot.) Tehát ott tartottam, hogy megkapta a második etap a kiegészítést azaz a 13 epizód mellé még 9-et, merthogy az ilyen koncepcióknál az elsőt már rég megcsinálták premierje előtt. Ennek köszönhetően 2011. tavaszáig nem szabadulunk meg tőle.


free web stats