A MARVEL színrelép

 
Beküldte: tess 2006 December 29, 18:30-kor a(z) Hírek témába.

marvel.jpg
Mostanság egészen sokat lehet hallani a DC siker csapatáról a Justice League-ről. Ennek persze nem is lenne semmi köze a GURU-hoz, ha nem vennénk figyelembe a Smallville-t. A sorozat januári nagy durranása lesz ugyanis a JLA szerepeltetése. A hivatalos ep. tartalom már a neten, szóval lehet csekkolni ezerrel.

Ellenben elég sokan megfeledkeztetek az ellenlábas Marvelről, ahol szintén akad egy szupercsapat. Itt Ultimate Avengers néven futnak és hát elég rendesen tudnak ők is darálni. Részemről a képregény suckerség maga a csúcs, de férfiasan bevallom, hogy még én sem hallottam a team-ről. A figyelmemet az egészre egy XBox játék az Ultimate Alliance hívta fel, ahol az extrák közt ott volt egy pofás kis dvd előzetes. Ahogy lenni szokott egyből be is szereztem a stuffot és tegnap este be is daráltam.

Szóval most egy kis kitérő következik a sorozatok világából, de ígérem nem lesz hosszú és mondhatni élvezetes lesz. Meg aztán már elég rég is foglalkoztunk a Cartoons részleggel, így került a terítékre az Ultimate Avengers.


free web stats