Januári premierek (Part 1.)

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 18:24-kor a(z) Hírek témába.

(Nem unatkozom, csak elvagyok most, így az elején még szeretném leszögezni! Bár attól sem állok messze!) Nos, most asszem, egy kis összegzést adok a januári premierekről, amiből elég szép szám van! De, hát sorozatból soha sem elég. Lesz itten új sorozat és lesz folytatás is, no de lendüljünk bele, mert a végé marha messze van, így az elején!

dirt.jpg
Dirt (
FX), Január 2.
A sorozatot tekinthetjük Courteney Cox szexi színésznő visszatérésének is. Több ismertebb filmben/sorozatban láthattuk, mint pölö a Sikoly 1-2-3, a Jóbarátok vagy a The Tripper-ben. A sorozat az FX fennhatása alatt fog futni! A csatorna szép számmal dicsekedhet sorozatokkal, melyek minden napi életünkben közismertek lettek. Ilyen a Nip/Tuck (Kés alatt), The Shield (Kemény zsaruk) vagy a Dexter. Azonban az eddig látottak szerint gyengusra sikeredett! Majd meglátjuk.
Értékelés: 1,5/5

incaseofemergency_big1.jpg
In Case of Emergency
(ABC), Január 3.
Egy kamerás sitcomról van itten szó. Alap sztorija nem bonyolult3! haverról van szó, akik rádöbbennek a tényre: csak egymásra számíthatnak. David Arquette (Sikoly) az üzletember, megunván életét úgy dönt, hogy öngyilkos akar lenni, meg is próbálkozik vele, ám a lábát találja el a golyó. A korházban látja el a meleg doktornő, akit Lori Laughlin formáz meg. És végezetül Greg Germann (Ally McBeal), aki egy diéta gurus, kissé elmebajos személyt formál meg. Személy szerint nem sokat várok a sorozattól! Majd meglátjuk.
Értékelés: 2/5

in.jpg
Knights of Prosperity
(ABC), Január 3.
A sorozat több címen is futott, míg meg nem találta az eredetit. Egy újabb sitcomról van szó, szintén az ABC részéről. Mit is várhatunk tőle?! Hát nem sokat, mindent! Első ízben szerezzen magának elég sok nézőt a fenn maradáshoz! Természetesen itt is a röhögés van elő térben, de lehet, hogy ez a sok sík ember, már nagy fájdalmat tud okozni! A főszereplők sablonosak, ami nem éppen nyerő. Majd meglássuk.
Értékelés: 2/5.

batg_cw_logo.jpg
Beauty and the Geek
(CW), Január 3.
És visszatér immáron harmadszorra a reality show! Ez aztán mindenkinek tetszeni fog. Lesznek benne ledöbbenések, óriási poénok természetesen spontán módon. A legszebb, hogy ha nem láttál egy részt sem akkor is be tudsz kapcsolódni. A lényege: Van 8 igen gyönyörű, ám belül kissé üres IQ-val rendelkező lány, valamint 8 geek férfi (amit csak eltudsz képzelni pl.: asztrofizikus), akik párokat alkotnak és versenyeznek egymás ellen. A verseny végén pedig bekaszálják a megérdemelt zsét! És ha megtetszettek egymásnak folytathatják a valóéletben az ismerkedést.
Értékelésem: 4/5

Folytatása köv.


free web stats