A nagy visszatérők

 
Beküldte: RaulReal 2009 October 29, 12:25-kor a(z) Hírek témába.

A legutóbbi Castle részben óriási meglepetésben lehetett része a rajongóknak, hiszen Malcolm Reynolds visszatért. A Firefly című 2005-ös sorozat egyik legnagyobb figurája tett tiszteletét a sorozatban, hiszen Nathan Fillion – mint mindannyian tudjuk – a legnagyobb arc. A nosztalgia persze csak egy buli keretein belül zajlott le, mégis óriási volt ismét látni a kapitányt.

malisback

A közeljövőben pedig -ami még nagyobb durranás – ismét a televíziók képernyőin köszönthetjük mindenki Phoebe-jét, Lisa Kudrowt. A letűnt csillag egy másik szépség sorozatában, a Cougar Townban fog vendégeskedni – hajrá pumák! – szerepe szerint pedig egy idegesítő bőrgyógyászt fog alakítani, akit a főhős bármennyire is szeretne, képtelen otthagyni. Ugyanis ez egyike a hiányszakmáknak.

friends2

Nem is olyan régen zajlott Courtney Cox körül egy kisebb mizéria, ugyanis a sztár próbálta visszacsalogatni jóbarátait a szakmába. Mint ismeretes, a Chandlert alakító Matthew Perry nemet mondott, ám a többiek előtt még mindig nyitva áll az ajtó, így szemkápráztató lenne, ha Phoebe, Monica, Rachel és Ross ismét egy csapatban dolgozna.
látogató számláló


free web stats