Csa’k egy maradhat

 
Beküldte: Kanyecc 2009 October 29, 19:27-kor a(z) Hírek témába.

Az NBC megint csak ítélkezett. Egyre jobban kezd összeállni a végsőfelállás, ami jelen esetben a midseason-re való műsorrend csinálásra alapszik.

A csatorna nem kért be több epizódot a Trauma című mentős sorozatból. A döntés oka halál egyszerű: a rossz nézettség. Hiába van mélyponton a Heroes, mégsem őt bünteti a csatorna, hanem inkább az újoncot. Már 6 millió alatt van a nézőszám, ami tényleg csekély. Egyszerűen nem tud talpra állni és ezt látják a vezetőségnél. Az előzetes tervek szerint leadásra került mind a 13 epizód tévéképernyőn, de ne vegyünk semmit se halálbiztosnak. (Lásd Fox-Dollhouse variálás.)

Minden rosszban van valami jó is. Csak arra akarok kilyukadni, hogy a Trauma kaszájának a Chuck látta a legnagyobb előnyét, ugyanis plusz 6 epizóddal megtoldották a 3. évadját. Visszatérést januárra tervezi az NBC, ami szintén jó hír, mivel szeptember elején még tavasz volt a téma. Mindenesetre mi nagyon örülünk. Se sokkal előbb, se sokkal később. Pont aktuális dátum behatárolós. Kezdődhet a promozása.


free web stats