HUN Dvd premier – December

 
Beküldte: Kanyecc 2006 December 30, 15:02-kor a(z) DVD témába.

rem_rendes.jpgp.jpgsco1.jpgcarneval1.jpg5695.jpg
Még mielőtt azt mondanátok, hogy mi „Amerikaimádók” lennék, tisztázzuk le valamit! Mi imádjuk a magyar termékeket, de a többség azt mondja: „Eredeti szinkron jobb”. Én személy szerint nem közéjük tartozom Inkább megnézem szinkronosan, mint feliratosan! Továbbá a magyar dvd piac még nem teljesedett ki, annyira, hogy hetente dögivel adja ki a sorozat dvd-ket! Előszónak ennyit. És most nézzük meg mi is történt hazánkban, decemberben.

Elsőként a Rém Rendes Család 7. évadját említeném meg! Három dvd-s verzióban napvilágot látott. A Bundy family most is hozza a színvonalat, azaz saját magukat is alulmúlják. Részese lehet a család mindennapjainak! Ezt főként a tabudöntögető humor kavalkád határozza meg 26 epizód alatt. Az évadpontja általam Al volt, mint szuperszexi topless csapos! Érdemes beruházni rá.

Aztán itt van Pampalini is. A lengyel rajzfilmsorozat hőse a mindenre elszánt vadász, Pampalini. Afrika sivatagán keresztül a hófedte Alpokon át horgászszenvedélyének hódol hősünk, aki folyamatosan sok-sok kalandba csöppen. De a szenvedély azért szenvedély, hogy minden akadályt legyőzzön.

Egy másik nagy kedvenc is itt van, a Mizújs, Scooby-Doo újabb része (tizedik) a Szörnyfutam. A Rejtély Rt. ünnepi kalandokba veszi az irányát. A lemezen 4 újabb rész található: a Totál Grand Prix, a Halloween Scooby-Doo-val, a Karácsony Scooby-Doo-val és a Minigolf, óriásbohóc. A teljes kikapcsolódás garantált, mint hogy az is, hogy nem marad megoldatlan rejtély.

Napvilágot látott a Carnivale – A vándorcirkusz második évadja is. Ahogy közeleg a Jó és a Rossz közti végső összecsapás, a két természetfeletti képességgel megáldott lélek egy útra tér és keresik Henry Scuddert! A tét a világ sorsa. A fantasztikumokkal dúsított dráma-thiller 12 része mellett, még a 6 lemez sok extrával rendelkezik.

Egy óra múlva jövők! A II. világháborút átívelő (1937-től 1944-ig) szatirikus-komédiában Láng Vince (Harsányi Gábor) sorsát ismerhetjük meg. Valamint megismerhetjük a kor (a filmet 1971-ben forgatták), szinte valamennyi jelentős színész egyéniségét, akiket a filmszerető közönség, ma már szinte bálványként imád. A szereposztás parádés! A 14 részből álló sorozat 6 külön kiadású, egy-egy dvd lemezen jött ki.

És akikreől már csak pár szót szólnék, az A nagy ho-ho-horgász, a Hungarikum és a Hallo-Hallo, melynek összes évadja megjelent díszdobozos verzióban is.


free web stats