Ne légy gyík, üzenj inkább!

 
Beküldte: RaulReal 2009 November 14, 10:35-kor a(z) 18+,Fun témába.

A South Park az egyik legkultikusabb és legnagyobb ellentáborral rendelkező animációs sorozat, mely habár vulgáris és kegyelmet nem ismerve kifiguráz mindent és mindenkit, óriási karaktereket vonultat fel. Szerencsére a szereplők magyar hangjai is rendkívül jól sikerültek, így az internetes oldalak is hasznot húzhatnak a nagyszerű egyéniségekből. Történt ugyanis, hogy nemrég hírek után kutatva ezt a rendkívü ötletes oldalt találtam meg.

uzenet-south-parkbol

Annyi a lényege az egésznek, hogy üzeneteket – igen, akár névteleneket is – küldhetünk ismerőseinknek és “neadjisten” ellenségeinknek is. A kedves gondolatokat Stan adja át, az ócsárlásokat pedig – mindannyiunk legnagyobb meglepetésére – a dagadt Cartman. Kikapcsolódásnak megteszi, akár küldés nélkül is hallgatni őket, mert a televízióban látottaknak megfelelően remek poénok hangozhatnak el, ugyanis Stan és Cartman, személyiségüknek megfelelően adják át az üzeneteket.

Így ha egy kemény arcra bíznád a gyalázkodást, esetleg egy “érzékeny” srác tolmácsolásában adnád át soraidat, ne habozz, azonban ne feledd, a weboldal szereplői kitalált alakok, az üzenetekben csúnya szavak hangzanak el. Az oldal használatát pedig semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!


free web stats