Heroes – 4.12 – The Fifth Stage (Fall finale)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 December 1, 23:16-kor a(z) Heroes témába.

Elérkeztünk az őszi szezonzáró epizódjához. Legközelebb majdcsak jövőre kapunk új részt. Kicsit fellélegezhetek. A Hősöket elfelejthetem kis időre. Örülök is neki, mert az utolsó két hét teljesítménye egyelő volt az NBC rémálmával. Nem tudom, hogyan engedhet ilyen unalmas, vontatott sztorit a képernyőre dobni, de valahol elönt a boldogság, hogyha a következőre gondolok: Hamarosan vége a szenvedésnek. No, de addig még sokat kell aludnunk. Coming soon. Most viszont hangolódjunk rá a heti adagra. Spoileresen jön a kép alatt a folytatás.

vlcsnap-13499

24. percnél éreztem azt, hogy le kellene állítani. Véget kellene vetni a szenvedésnek. A sorozat jelenlegi helyzetét Nathan karakterével lehetne a legjobb (!) jellemezni. Ugyebár Sylar ellen kell(ene) küzdenie, de végül feladja. A Heroes is csak vergődik. Elnyomja a sok elk*rt szál, amiből nincs visszaút. Mindent a gyökereknél kellene kezdeni, ellenben ez a vonat már kifutott. Szomorú vagyok, mert a 4×07-08-as rész tájékán éreztem, hogy jó útra tévedt. Remény hal meg utoljára.

Két részre osztották a történetet. Az elsőben Samuel és Claire kapott szerepet. Claire elcsórja az iránytűt, aztán elmegy a karneválban. Ki az idegesítőbb kettőjük közül? A Prison Break-be nem volt ennyire unalmas karakter. Ilyen nincs! Ez gáz. A sok prédikációval, elmélkedésével üldözi el a nézőket. Most is a végén levágott egy 2 perces monológot, amitől szabályosan a falat kaparásztam. Bölcsnek akarják kititulálni, de szarból ne építsenek várat. Tudom! Mindez rész Claire maci behálózásának, viszont ettől a nyálas nyeszlett dumától sírva kifutnék a világból. Hiszitek vagy sem, a fall finálé remek kaszálási pont lenne annak, akinek a fejében megérlelődött a gondolat. Most vagy soha! Tegyünk fel mindent egy lapra.

A másik fele se volt jobb, de minden rosszban van valami jó. Most sincs másképp. Végre valahára kinyírják azt a nyamvadt Nathan-t. Ne lepődjetek meg, hiszen fentebb szóba került. Nem véletlenül. Okkal! Én örültem neki a legjobban. Részükről se maradt el a könnycsordulás. Nehéz szülés volt. Bárki megmondja. 4-5 epizódon keresztül húzták az agyunkat, viszont felhúzhatjuk a győzelmi zászlót. Csekély öröm!

Mit várjunk a folytatástól? (Hát első sorban január 4-én jön a dupla résszel.) Fogalmam sincs, miért akarnak büntetni bennünket DUPLA epizóddal. Most úgy állunk, hogy sehogy. Kaszálni még se lehet, hiszen az évad felén túl vagyunk, ellenben a januári start is szolgálhat kaszálási pontként. Húzzunk egy képzeletbeli határt (…) majd állítsuk szembe és ha alul marad, hagyjuk a francba. Én ezt fogom tenni. Itt az idő a tettek mezejére lépni. Claire-t megnyerték Samuel-ék. Sylar visszakapta a testét. Mohinder és Hiro küzd a jobb jövőért. Peter pedig a testvére bosszújáért. Mire várnak???? Most vagy soha!

Premier: 2009/11/30
Írta: Tim Kring
Rendezte: Kevin Dowling
Nézettség: 5.90 millió (2.5, #T7)
This entry has a rating of 1

free web stats