Cool két ünnep közé időzít

 
Beküldte: Kanyecc 2009 December 8, 11:24-kor a(z) Magyar hírek témába.

Sok sorozattal adós az RTL Klub. Mikor beígérte már a Sons of Anarchy vagy a Life on Mars US érkezését, de aztán a szó elszállt, az írás elveszett. Sejteni lehetett, hogy a kistestvérekre (Sorozat+, Poén, Cool) kell számítanunk, mert annyira tele a műsorrendje az RTL-nek, hogy nehéz beütemezni bármi újat, inkább maradnak a jól bevált réginél.

A Cool műsorára két ünnep között három sorozat érkezik. Az egészben a poén csupáncsak annyi volna, hogy mindhárom kaphat magyar szinkronnal DVD-n.

December 26-án (szombat, karácsony másnapján?) 23:35-kor startol a Terminator – Sarah Connor krónikái című sorozat, ami az anyacsatornán a 4. részig húzta, aztán eltávolították, mivel eléggé szar nézettséget produkált. (Közbe a Fórum Home Entertainment április 28-án kiadta DVD-n, így az első etap hátra maradt 5 epizódját is láthatták a nézők, akik kíváncsiak voltak rá.)

December 27-én debütál a Chuck 11:45-kor (ismétlés 18:20-tól) a Cool-on. Hasonló cipőben jár. Őt 3. epizódját követően vették le és tették hűvösre, de közbe DVD-n elérhető lett a folytatás.

Végül, de nem utolsó sorban a The Big Bang Theory hazai premierjére hívnám fel a figyelmeteket, ami szintén december 27-én lesz 13:35-től (ismétlés 17:55-kor). Az egészben a legrosszabb, hogy milyen elfuserált címet kapott: Agymenők. Neee! (Mikor szigony_ kitweetelte, majd behaltam, viszont a műsortematika neki adott igazat.) Az első etapja fellelhető szinkronos formában az interneten, mivel a spanyolok DVD-jére rákerült, mint másodhangsáv.


free web stats