A tegnapi alázás, ami egyben gyalázás

 
Beküldte: tess 2007 January 25, 20:17-kor a(z) Nézettség témába.

Gondolom sokakat foglalkoztat a tegnap esti nézettség, így rászánom magam egy laza értékelésre. Előre kijelenteném a számok nem valami pontosak, mivel az arányokból lettek következetve.
Ahogy azt sejteni lehetett a Szökés bucira verte a többieket, ami nem is csoda, mivel az évad egyik legjobb részét nyomták le és olyan 1,3 millió felett produkáltak. Dícséretes mit ne mondjak.
Ezzel ellentétben a Született feleségek a 950 ezret is neccesen közelítették meg, ami ugye igan csak ciki. Főleg úgy, hogy a Mélyság fantomja majdnem el is kalapálta, a maga 930 ezrével. Meredek mi!
Aztán ugye jött a nagy összecsapás a Kriminális elmék és a 4400. Gondolom az eredményt sejtitek. A profilózók 750 ezren, míg a visszatérők olyan 670 ezren zártak. Szóval a TV2-t ismét szépen elkalapálták, de kérdem én ez meglepő?
És a végére maradt a kevesek által ismert Félelem kórháza, ami viszont az RTL nagy buktája. Késő este is volt, meg sajna promót se kapott, így ne nagyon lepődjünk meg a valamivel több mint 100 ezres nézettségnek.
De most komolyan, ha nem számolgatok fejben még akkor is tutira megmondtam volna ezt a sorrendet. Hiába ez Magyarország, szóval egy ideig ennyi is volt a magyar nézettségből.


free web stats